Horoscop Urania zilnic: vineri, 22 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 22 martie 2013




Berbec:

Vineri, 22 martie 2013, blocajele îţi folosesc, fiind nişte semne că e timpul să închei nişte capitole şi să deschizi altele. Astăzi poţi vedea clar cauza unor nemulţumiri din viaţa ta.




Taur:

Astăzi, 22 martie 2013, este momentul să începi nişte demersuri de vindecare a relaţiilor. E posibil ca astăzi să-ţi dai seama că e necesar să te debarasezi de nişte convingeri.




Gemeni:

Vineri, 22 martie 2013, nimic nu va mai semăna cu ce a fost până acum. Este o zi interesantă, în care e necesar doar să fii atent la oamenii din jur.




Rac:

Astăzi, 22 martie 2013, fii atent la semne şi, mai ales, fii atent la uşile care se închid. Eşti provocat să-ţi asumi o nouă activitate cu responsabilităţile aferente.




Leu:

Vineri, 22 martie 2013, este momentul să laşi în urmă principiile învechite. Îţi doreşti să trăieşti dincolo de reguli, cutume sau prejudecăţi.




Fecioară:

Astăzi, 22 martie 2013, este momentul renunţării la unele surse de câştig în favoarea altora. Se pot soluţiona în mod neaşteptat probleme care au persistat timp îndelungat.




Balanţă:

Vineri, 22 martie 2013, eşti invitat să începi să te manifeşti exact aşa cum simţi. E posibil să se concretizeze o colaborare pe care ţi-o doreai demult.




Scorpion:

Astăzi, 22 martie 2013, trăieşti totul cu intensitate maximă. Poţi da o formă nouă unei activităţi mai vechi, ai curajul să te implici în proiecte noi.




Săgetător:

Vineri, 22 martie 2013, îţi poate aduce revelaţii, intuiţii, premoniţii. Este un moment minunat pentru a reveni la un hobby.




Capricorn:

Astăzi, 22 martie 2013, trăieşti clipe minunate alături de prieteni dragi. E posibil să simţi nevoia unei schimbări semnificative de loc sau de stare emoţională.




Vărsător:

Vineri, 22 martie 2013, se anunţă schimbări în lanţ şi evenimente neaşteptate în ce priveşte relaţiile. Sunt avantajaţi toţi cei care au de susţinut examene sau prezentări.




Peşti:

Astăzi, 22 martie 2013, e bine să fii atent la evenimentele care au loc şi să iei în calcul noi posibilităţi de valorificare a calităţilor proprii. Poţi avea parte de răsturnări de situaţie favorabile în ce priveşte finanţele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS