Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 2 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 2 martie 2013
Berbec:

Sâmbătă, 2 martie 2013, ai şansa să atragi în viaţa ta tot felul de aliaţi, susţinători. Ţi se oferă prilejul de a pune în ordine nişte documente.
Taur:

Astăzi, 2 martie 2013, se poate vorbi despre şanse şi oportunităţi frumoase. Îţi vine inima la loc, după câteva zile de stres în ce priveşte chestiunile financiare.
Gemeni:

Sâmbătă, 2 martie 2013, veştile bune nu vor lipsi, iar informaţiile pe care le afli îţi vor fi extrem de utile. Eşti provocat să-ţi revizuieşti aspiraţiile.
Rac:

Astăzi, 2 martie 2013, este posibil să beneficiezi de câştiguri facile. Ai un răgaz pentru a te ocupa de tine şi a-ţi ordona priorităţile pentru următoarea perioadă.
Leu:

Sâmbătă, 2 martie 2013, eşti remarcat, lăudat, atragi privirile asupra ta. Ai ocazia să participi la conversaţii agreabile, să te afli în mijlocul prietenilor.
Fecioară:

Astăzi, 2 martie 2013, e necesar să fii deschis la nou. Ziua de sâmbătă poate aduce răspunsuri, soluţii şi idei bune.
Balanţă:

Sâmbătă, 2 martie 2013, nu e exclus să te îndrăgosteşti. Găseşti calea potrivită pentru a ajunge la persoanele de care ai nevoie.
Scorpion:

Astăzi, 2 martie 2013, o zi numai bună pentru a te dedica vieţii de familie. Te poţi alege cu un câştig, o recomandare, o favoare din partea cuiva.
Săgetător:

Sâmbătă, 2 martie 2013, vorbeşti şi te mişti cu folos, reuşind să stabilizezi nişte relaţii. Astăzi e bine să te axezi pe cooperare, comunicare deschisă.
Capricorn:

Astăzi, 2 martie 2013, ai trecere în faţa unor persoane cu putere de decizie. Dacă ai avut vreo problemă de sănătate, poţi simţi o ameliorare a acesteia.
Vărsător:

Sâmbătă, 2 martie 2013, un proiect început cu puţin timp în urmă începe să prindă contur iar tu îţi recapeţi încrederea în reuşita acestuia.
Peşti:

Astăzi, 2 martie 2013, este un moment bun pentru explorarea universului interior. Există premize frumoase pentru reconcilierea cu cineva din familie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS