Horoscop Urania zilnic: miercuri, 13 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 13 martie 2013
Berbec:

Miercuri, 13 martie 2013, dorinţa de a schimba ceva în viaţa ta este motorul tuturor gândurilor. O zi care-ţi poate aduce informaţii utile.
Taur:

Astăzi, 13 martie 2013, eşti tot mai nemulţumit şi simţi nevoia să schimbi lumea. E posibil să primeşti nişte bani la care nu mai sperai.
Gemeni:

Miercuri, 13 martie 2013, evită să-ţi impui punctul de vedere asupra prietenilor tăi. Mesajele care vin spre tine sunt valoroase.
Rac:

Astăzi, 13 martie 2013, e posibil să te gândeşti tot mai serios la o reorientare profesională. Atenţie la ideile bune care vin de la partenerul de viaţă.
Leu:

Miercuri, 13 martie 2013, s-ar putea să pui inconştient o distanţă între tine şi ceilalţi. Poţi fi predispus la excese şi extravaganţe.
Fecioară:

Astăzi, 13 martie 2013, cineva la care nu te-ai fi aşteptat s-ar putea să-ţi producă o dezamăgire. Această zi poate aduce cheltuieli neprevăzute.
Balanţă:

Miercuri, 13 martie 2013, nu apreciezi nimic mai mult decât oamenii care ştiu să te lase în pace. Faci o schimbare care vizează condiţiile de locuit, decorul în casă.
Scorpion:

Astăzi, 13 martie 2013, eşti omul cu ideea inovatoare. Această zi este potrivită pentru a lămuri un parteneriat sau o colaborare.
Săgetător:

Miercuri, 13 martie 2013, sunt de aşteptat neînţelegeri cu persoana iubită. Nu-ţi mai poţi ascunde nemulţumirile, nu te mai poţi preface că e totul în regulă.
Capricorn:

Astăzi, 13 martie 2013, e o zi potrivită să tratezi afecţiunile medicale. Nu dramatiza mai mult decât e cazul şi ai încredere în experienţele care ţi se oferă acum.
Vărsător:

Miercuri, 13 martie 2013, comunicarea şi relaţiile sunt supuse unui întreg proces de transformare. Este o zi care scoate la iveală caracterul unor oameni cu care lucrezi.
Peşti:

Astăzi, 13 martie 2013, banii reprezintă un mijloc care să-ţi permită să duci viaţa pe care ţi-o doreşti. Este o zi potrivită pentru renegocieri ale salariului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS