Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 16 februarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 16 februarie 2013




Berbec:

Contextul de astăzi este potrivit pentru a încheia nişte socoteli la locul de muncă. Nu este exclus ca unii nativi să fie curtaţi.




Taur:

Astăzi, 16 februarie 2013, ajung multe mesaje la tine sau primeşti o invitaţie la un eveniment. Tendinţa către critică şi analiză amănunţită este foarte accentuată.




Gemeni:

Sâmbătă, 16 februarie 2013, e momentul să-ţi găseşti aliaţi pentru un proiect. Orice remarcă sau observaţie venită de la cei din jur este amplificată mai mult decât e cazul.




Rac:

Astăzi, 16 februarie 2013, ai noroc în ce priveşte negocierile. A venit timpul să iei atitudine şi să faci nişte schimbări: de loc, de context...




Leu:

Sâmbătă, 16 februarie 2013, ai noroc la examene şi interviuri. Ai nevoie de răbdare şi cumpătare, pentru a evita pagubele sau pierderile financiare.




Fecioară:

Astăzi, 16 februarie 2013, exerciţi un magnetism puternic asupra celor din jur. Eşti nevoit să-ţi schimbi programul şi să-ţi aduci contribuţia.




Balanţă:

Sâmbătă, 16 februarie 2013, este o perioadă excelentă pentru a împărtăşi ideile tale cuiva apropiat. Continuă să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante.




Scorpion:

Astăzi, 16 februarie 2013, fii gata să accepţi o propunere interesantă de la un şef. Este o zi potrivită pentru lămurirea unor situaţii încurcate legate de bani.




Săgetător:

Sâmbătă, 16 februarie 2013, este un moment excelent pentru a da curs unor idei ingenioase. Este o zi care aduce multe provocări.




Capricorn:

Astăzi, 16 februarie 2013, ai parte de avantaje materiale şi favoruri. Profită de această zi pentru a-ţi zugrăvi viitorul aşa cum îţi doreşti.




Vărsător:

Sâmbătă, 16 februarie 2013, te bucuri de atenţie, recunoaştere şi chiar aplauze. A venit momentul să fii ceva mai categoric şi chiar să renunţi la o relaţie care îţi ia din energie.




Peşti:

Astăzi, 16 februarie 2013, e de preferat să acorzi timp activităţilor relaxante. Chiar dacă apar tensiuni în zona profesională, se pare că nu există motive serioase de îngrijorare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS