Horoscop Urania zilnic: marţi, 12 februarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 12 februarie 2013




Berbec:

Marţi, 12 februarie 2013, vor suna telefoanele iar oamenii vor da năvală în viaţa ta. Oamenii vin spre tine cu tot felul de solicitări sau propuneri.




Taur:

Astăzi, 12 februarie 2013, e posibil să vizezi o relansare profesională, poate chiar pe cont propriu. Aminteşte-ţi să mai şi zâmbeşti!




Gemeni:

Marţi, 12 februarie 2013, ai toate şansele să îţi îmbunătăţeşti imaginea ta despre tine. Aminteşte-ţi că iubeşti şi că eşti iubit!




Rac:

Astăzi, 12 februarie 2013, te poţi dedica mai mult celorlalţi. Spune lucrurilor pe nume şi nu accepta compromisuri!




Leu:

Marţi, 12 februarie 2013, oamenii se perinda în viaţa ta ca în pelerinaj. Ai ocazia de a renegocia foarte frumos condiţiile unei înţelegeri mai vechi.




Fecioară:

Astăzi, 12 februarie 2013, rămâi fidel propriei viziuni şi să îţi vezi de drumul tău. S-ar putea ca cineva mai în vârstă din familie să aibă nevoie de asistenţa ta.




Balanţă:

Marţi, 12 februarie 2013, simţi că se reinstaurează armonia în viaţa şi în sufletul tău. Rezultatele se vor construi de la sine.




Scorpion:

Astăzi, 12 februarie 2013, fii pregătit să primeşti, pentru că avantajele vin singure. Te simţi extenuat, va trebui să găseşti cele mai bune remedii pentru oboseală.




Săgetător:

Marţi, 12 februarie 2013, lasă oamenii să vină spre tine şi nu refuza nicio atenţie din partea lor. Succesul are nevoie de timp.




Capricorn:

Astăzi, 12 februarie 2013, eşti o adevărată sursă de inspiraţie pentru oamenii din viaţa ta. Ai grijă la excesele alimentare.




Vărsător:

Marţi, 12 februarie 2013, eşti apreciat pentru ceea ce eşti. E o zi bună pentru planuri de vacanţă, în special pentru o călătorie în străinătate.




Peşti:

Astăzi, 12 februarie 2013, s-ar putea să îţi dai seama că eşti mai iubit şi mai apreciat decât credeai. Atragi surprize şi cadouri, aşa că ai de ce să fii surprins.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS