Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 1 martie 2013




Berbec:

Vineri, 1 martie 2013, este o zi cu conversaţii şi întâlniri agreabile. Contextul astral de astăzi sugerează că e necesar să fii atent pe unde mergi.




Taur:

Astăzi, 1 martie 2013, dă curs fără să clipeşti ideilor pe care le ai. Ai şansa să schimbi ceva ce nu funcţionează sau să capeţi mai multă claritate cu privire la un proiect.




Gemeni:

Vineri, 1 martie 2013, oferă o nouă viziune, un nou mod de a gândi. Este o perioadă plină de schimbări şi noi începuturi.




Rac:

Astăzi, 1 martie 2013, e foarte important să te laşi purtat de intuiţie. Astăzi fă în aşa fel încât să te ocupi doar de sarcinile urgente.




Leu:

Vineri, 1 martie 2013, mesaje subtile ajung la tine pe diverse căi. Pot apărea nemulţumiri provocate de amânarea unei activităţi.




Fecioară:

Astăzi, 1 martie 2013, e posibil ca toată lumea să fie ceva mai reactivă şi impulsivă. Ziua de astăzi te poate ajuta să faci lumină în nişte aspecte care ţin de locul de muncă.




Balanţă:

Vineri, 1 martie 2013, poţi avea parte de daruri şi de alte mici bucurii. Ia lucrurile pas cu pas şi încearcă să clarifici orice neînţelegere care apare.




Scorpion:

Astăzi, 1 martie 2013, e un moment excelent pentru a te retrage puţin din forfota cotidiană. Ajung la tine informaţii compromiţătoare despre un prieten.




Săgetător:

Vineri, 1 martie 2013, te poţi ocupa cu succes de orice activitate intelectuală. S-ar putea ca astăzi să fii ţinta unor reproşuri.




Capricorn:

Astăzi, 1 martie 2013, eşti inspirat şi norocos în ce priveşte investiţiile. S-ar putea să te confrunţi cu consecinţele unor alegeri trecute nepotrivite.




Vărsător:

Vineri, 1 martie 2013, este un moment bun pentru a-ţi reevalua priorităţile. Constaţi că felul în care ai gândit un proiect nu este cel mai potrivit.




Peşti:

Astăzi, 1 martie 2013, este momentul iniţiativelor curajoase. E momentul să spui ce ai pe suflet, să tranşezi o situaţie dificilă care persistă de multă vreme.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS