Femeia Berbec cu bărbatul Scorpion

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Compatibilitate între femeia Berbec cu bărbatul ScorpionDomnişoara Berbec este destul de puternică pentru a ignora orice intenţie de dominare pe care o nutreşte Domnul Scorpion în privinţa sa. Dar facultatea ei de a ceda va fi pusă în mod serios la încercare. Va şti ea într-adevăr să reziste la tentaţia vie de a face contrariu! Dorinţelor sale pentru singurul scop de a-l incomoda? Din toate căsătoriile sale posibile, aceasta din urmă îi este cea mai dificilă pentru a ajunge la armonie. Una din principalele probleme ar putea să consiste în gelozia Scorpionului, aspect al personalităţii lui profund înrădăcinat şi incorigibil.

În timpul relaţiilor sale de dragoste în care el se exprimă voluntar, gelozia poate adesea să fie unica faţetă de a-şi exterioriza sentimentele. Din păcate, pentru femeia Berbec, el are anumite idealuri la care aşteaptă ca ea să facă faţă. Dacă el ar fi decepţionat, ar îndepărta, fără prea mare dificultate vinovăţia sufletului său şi şi-ar concentra toată atenţia asupra carierei sale. Interiorul casei este pentru el de cea mai mare importanţă. De exemplu focul este locul care îi permite să se destindă complet şi să uite de restul lumii. Domnişoara Berbec, dimpotrivă, ar putea să fie surprinsă că el suferă de claustrofobie, căci ea preferă să aibă activităţi exterioare şi să-şi trăiască viaţa în cea mai deplină exprimare.

Omul Scorpion este probabil cel mai sincer sau loial din zodiac şi el se căsătoreşte de obicei pentru viaţa sa, dar acest mariaj ar putea să fie o excepţie.

Foto: insomniel.deviantart.com

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS