Femeia Berbec cu bărbatul Săgetător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Compatibilitate între femeia Berbec cu bărbatul SăgetătorAceşti doi subiecţi au o dragoste comună de activitate şi de muncă în echipă. Cu toate astea, ea ar putea avea îndoieli asupra aptitudinilor Domnului Săgetător care ar atrage un profit fericit din această relaţie durabilă. Există mari şanse pentru ca el s-o considere ideala, atâta timp cât ea va fi capabilă să accepte ideile lui asupra libertăţii individuale, să învingă gelozia şi să închidă ochii asupra flirturilor lui fără consecinţe.

Pe măsură ce se maturizează, acest om poate ajunge să aprecieze avantajele ambianţei familiale intime. Dar, nu trebuie să se încreadă în aceasta: oricare ar fi vârsta sa, în sfârşit, el nu va pierde niciodată gustul de a se juca cu viaţa sau a-şi schimba ocupaţia fără preaviz. Din fericire, riscurile lui se vădesc cel mai adesea rentabile. El este încarnarea norocului. Dar, când unul din proiectele sale se năruie, ea are responsabilitatea de a susţine căsnicia până când va fi reabilitată, îşi va plăti datoriile şi va risipi extravaganţele lui prezente pentru a se despăgubi. Cu timpul, Domnişoara Berbec ar putea ajunge să trăiască cu teama unui capriciu apropiat, chiar dacă el ar fi capabil să-i facă prea multe surprize plăcute. Viaţa nu va fi câtuşi de puţin monotonă dacă totuşi ea se va ţine bine în faţa atâtor şocuri.

Bărbatul Săgetător nu este de o fidelitate naturală. El are tendinţa de a căuta fericirea în numeroasele legături ce le întreţine simultan, fără a proba culpabilitate aparentă. Identificându-se cu Casanova, el se mândreşte cu performanţele sale regulate în dragoste şi nu o va dezamăgi niciodată, căci încercarea sa de a o frustra ar avea efectul unui stingător asupra elanului şi îngâmfării sale virile.

Acest aspect al relaţiei lor ar trebui să fie satisfăcător. Este o uniune bună!

Foto: insomniel.deviantart.com

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS