Femeia Berbec cu bărbatul Peşte

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Compatibilitate între femeia Berbec cu bărbatul PeşteDomnul Peşte este o persoană simpatică. Cu toate că misterioasa lui intuiţie şi predispoziţia de a împărtăşi ideile şi idealurile Domnişoarei Berbec face din el un bun partener, relaţia lor ar putea fi complexă. El va căuta alături de ea forţă şi reconfort în momentele sale de deziluzie şi de oboseală, de plictiseală. Dar de îndată ce se va adapta la acest rol de mamă, el va voi deodată să-şi asume funcţia de bărbat protector. Ea se va simţi probabil foarte neglijată, chiar abandonată când, înclinat spre o nouă problemă, el va întrerupe orice comunicare cu ea pentru a se fortifica în lumea lui secretă.

El va fi cel mai adesea fericit de a-i abandona responsabilitatea deciziilor ei. Dar le va ignora când aceste responsabilităţi vor veni în contradicţie cu proiectele lui. Uneori este total inconştient de faptul că ea îi ia apărarea în numeroase ocazii, deoarece, după toate aparenţele, percepţia sa ascuţită îl părăseşte în astfel de ocazii întrucât acest om nu manifestă nicio dorinţă de a se transforma.

O bună căsătorie.

Foto: insomniel.deviantart.com

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS