Femeia Berbec cu bărbatul Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Comaptibilitate: femeia Berbec cu bărbatul Berbec


Domnul Berbec poate avea efectul unei explozii în viaţa Domnişoarei Berbec pentru că lui îi place, în general, să aibă întâlniri cu femei, nu numai la începutul unei relaţii, dar şi în timpul acestei relaţii, care nu va fi poate prea lungă.

Când el devine îndrăgostit ştie să-şi exprime la fel de bine sentimentele sale ca şi prejudiciile sale nu întotdeauna de o manieră diplomată. Dacă o oarecare situaţie îl irită la femeia iubită sau în anturajul său, el nu va ezita să emită critici şi Domnişoara Berbec va trebui să suprime obiectul de ofensă sau să se aştepte la certuri continui. Ceea ce este specific unei relaţii între Berbeci.

Fascinat de mijloacele de îmbogăţire rapidă el este capabil să-şi neglijeze aspectul financiar practic al vieţii. Însă, chiar în momentele sale de supremă aroganţă, el nu doreşte să se bată atât cu ea cât mai ales cu partenerul său, adversarii săi şi cu oricare din concurenţii săi.






Caracteristicile menţionate mai sus, se aplică în mod egal şi la Domnişoara Berbec. În consecinţă, ei nu se vor duşmăni niciodată şi este posibil ca această relaţie conjugală să dureze, din nefericire. În cea mai mare parte din cazuri, atracţia lor este o forţă sălbatică.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS