Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 12 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 12 ianuarie 2013




Berbec:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, fii atent la intenţiile ascunse ale unor persoane care vin cu tot felul de propuneri. Este momentul să îţi evidenţiezi calităţile de negociator.




Taur:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, există predispoziţie către dureri de cap, agitaţie, insomnii. Aşteaptă-te la o perioadă fructuoasă şi frumoasă!




Gemeni:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, relaţia cu un prieten poate avea de suferit. Investeşte resurse cât mai diverse pentru a-ţi atinge uşor scopul propus.




Rac:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, este posibil să te simţi dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri. Vanitatea sau înfumurarea pot sta la baza cauzelor acestora.




Leu:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, e posibil să fii ceva mai sensibil mai ales la nivelul pielii. Lucrurile şi ideile care nu sunt de calitate nu îţi fac cinste!




Fecioară:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, fii ceva mai permisiv şi mai adaptabil la schimbările care apar. Rămâi disciplinat şi nu încerca să te implici în mai multe activităţi decât este cazul.




Balanţă:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, comunicarea cu membrii familiei este dificilă. Sâmbătă, rezolvă orice fel de problemă legată de familie.




Scorpion:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, pot apărea nemulţumiri legate de relaţiile cu colegii. Pot apărea situaţii complexe care trebuiesc rezolvate imediat.




Săgetător:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, eşti nevoit să faci o serie de compromisuri. Este important pentru tine să rămâi în joc, nu să câştigi neapărat competiţia.




Capricorn:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, este posibil să retrăieşti o serie de experienţe trecute. Nu este cazul să te impacientezi ori să fii irascibil!




Vărsător:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, fii foarte atent cum comunici cu cei din jur. Sâmbătă, comunicarea cu persoana iubită poate fi suportul tău.




Peşti:

Astăzi, 12 ianuarie 2013, primeşti tot felul de veşti, care mai de care mai confuze. Ai mână liberă la achiziţii şi se pare că eşti inspirat în a alege lucruri potrivite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS