Horoscop Urania zilnic: joi, 3 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 3 ianuarie 2013
Berbec:

Astăzi, 3 ianuarie 2013, sunt momente importante care te pregătesc pentru evenimentele viitoare. Cadourile şi recompensele vor veni mai pe seară.
Taur:

Joi este o zi excelentă pentru a te ocupa de chestiuni financiare. Gândeşte-te la schimbarea garderobei sau pur şi simplu plimbă-te prin magazine.
Gemeni:

Joi, 3 ianuarie 2013, beneficiezi de o susţinere astrală minunată în privinţa mentalului. Exersează lecţia tăcerii şi a gândirii profunde şi astfel te vei simţi mai bine.
Rac:

Astăzi, 3 ianuarie 2013, se recomandă prudenţă pe segmentul picioarelor şi aparatului respirator. Unii apropiaţi te provoacă la discuţii aprinse.
Leu:

Astăzi, 3 ianuarie 2013, tânjeşti după iubire şi admiraţie, însă ai răbdare ca în curând ţi se vor îndeplini şi aceste dorinţe. Fii pe fază şi profită de orice moment de a ieşi în lume.
Fecioară:

Joi, 3 ianuarie 2013, sunt momente excelente pentru a-ţi pune în valoare creativitatea. Spre seară mergi la un teatru sau vizionează o galerie de artă.
Balanţă:

Astăzi, 3 ianuarie 2013, este o perioadă favorabilă de a comenta ultimele noutăţi legate de relaţiile de rudenie. Evită cheltuielile nefondate şi asocierile în afaceri.
Scorpion:

Vin zile importante pentru întâlniri şi discuţii cu rudele sau prietenii apropiaţi. Spre seară organizează o cină amuzantă pentru cei dragi.
Săgetător:

Joi, 3 ianuarie 2013, astrele îţi şoptesc că vin vremuri şi mai bune. Spre seară plimbă-te în aer liber sau bucură-te de prezenţa celor dragi.
Capricorn:

Există anumite probleme de sănătate ascunse bine. Îndreaptă-ţi atenţia şi eforturile către un hobby neabordat demult.
Vărsător:

Vei descoperi aspecte mai puţin plăcute. Poţi afla informaţii preţioase legate de trecutul familiei din care provii.
Peşti:

Joi, 3 ianuarie 2013, dialogurile cu şefii sunt minunat susţinute din astral. Atenţie la partenerul de viaţă sau de afaceri!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS