Horoscop Urania zilnic: vineri, 25 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 25 ianuarie 2013




Berbec:

Vineri, 25 ianuarie 2013, este momentul să lămureşti nişte neînţelegeri. Primeşti mesaje subtile şi răspunsuri, vezi soluţii la o serie de probleme.




Taur:

Astăzi, 25 ianuarie 2013, nu e exclus să primeşti nişte observaţii sau critici. Ai capacitatea de a te ridica deasupra orgoliilor.




Gemeni:

Vineri, 25 ianuarie 2013, este posibil să manifeşti severitate în relaţiile cu persoanele dragi. Astăzi s-ar putea să abordezi totul cu mai multă concesivitate.




Rac:

Astăzi, 25 ianuarie 2013, încearcă să fii mai îngăduitor şi flexibil. Fii pregătit să schimbi unele convingeri spirituale sau de altă natură.




Leu:

Vineri, 25 ianuarie 2013, e nevoie de atenţie sporită în toate activităţile care implică deplasări. Astăzi se întoarce la tine, recunoştinţa unor oameni pe care i-ai ajutat la un moment dat.




Fecioară:

Astăzi, 25 ianuarie 2013, la locul de muncă vor apărea schimbări favorabile. Fii deschis la reconcilieri şi împăcări.




Balanţă:

Vineri, 25 ianuarie 2013, gândul îţi zboară la o posibilă idilă sau la nişte plăceri personale. Este o zi excelentă pentru a exersa generozitatea necondiţionată.




Scorpion:

Astăzi, 25 ianuarie 2013, poţi identifica o serie de greşeli pe care le-ai făcut în relaţiile cu cei din jur. Eşti stimulat să-ţi deschizi inima şi să acorzi atenţie laturii tale creative.




Săgetător:

Vineri, 25 ianuarie 2013, evită să faci promisiuni pe care nu eşti sigur că le vei ţine. Este o zi excelentă pentru îngrijire personală.




Capricorn:

Astăzi, 25 ianuarie 2013, este momentul potrivit pentru a regla nişte conturi cu persoane din sfera profesională. Ziua îţi poate aduce informaţii preţioase.




Vărsător:

Vineri, 25 ianuarie 2013, te bucuri de credibilitate. Astăzi încearcă să te concentrezi asupra îmbunatăţirii imaginii de sine.




Peşti:

Astăzi, 25 ianuarie 2013, este momentul să pui în ordine nişte documente. Astăzi încearcă să fii mai atent la nevoile tale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS