Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 februarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 1 februarie 2013




Berbec:

Vineri, 1 februarie 2013, vor avea lor discuţii, întâlniri cu şefii sau cu alte persoane influente. Atenţie la invidii sau informaţii care ţi se ascund.




Taur:

Astăzi, 1 februarie 2013, se pare că nu toată lumea are intenţii onorabile. E un moment potrivit pentru a reveni asupra unor idei mai vechi.




Gemeni:

Vineri, 1 februarie 2013, e posibil să primeşti o veste bună legată de un posibil câştig sau un dar. Dacă eşti prea tăcut, e semn că pui ceva la cale.




Rac:

Astăzi, 1 februarie 2013, există şansa unor veşti bune legate de un contract. S-ar putea să fii nevoit să renunţi la ceva pentru a câştiga altceva.




Leu:

Vineri, 1 februarie 2013, e important să fii deschis la nou şi să accepţi noile propuneri care ţi se fac. Caută nişte mijloace prin care să-ţi securizezi veniturile.




Fecioară:

Astăzi, 1 februarie 2013, e bine să acorzi mai multă atenţie vieţii tale afective. Ai de câştigat, pe termen lung, dacă renunţi acum la ceva.




Balanţă:

Vineri, 1 februarie 2013, o veste neaşteptată te energizează. Poţi te lămureşti în privinţa unei persoane cu care lucrezi.




Scorpion:

Astăzi, 1 februarie 2013, e posibil să întâmpini dificultăţi în comunicarea cu cei din jur. Te bucuri de surprize plăcute din partea unei persoane dragi.




Săgetător:

Vineri, 1 februarie 2013, comunicarea adecvată rezolvă totul. Această zi poate fi fructuoasă pentru tine, dacă reuşeşti să te împarţi intre responsabilităţile familiale şi cele profesionale.




Capricorn:

Astăzi, 1 februarie 2013, ai nevoie de flexibilitate şi răbdare, pentru a găsi o cale de mijloc şi cele mai bune soluţii. Câştigul acestei zile se traduce în experienţe frumoase.




Vărsător:

Vineri, 1 februarie 2013, detaşează-te de veştile primite şi ţine pentru tine informaţiile pe care le deţii. Este o zi potrivită pentru căutarea unor măsuri de securizare din punct de vedere material.




Peşti:

Astăzi, 1 februarie 2013, atenţie la relaţiile din sfera profesională. Cuvintele rostite pot schimba relaţiile tale fie într-un sens, fie în celălalt.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS