Horoscop Urania zilnic: joi, 31 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 31 ianuarie 2013
Berbec:

Joi, 31 ianuarie 2013, rigiditatea poate duce la dispute şi tensiuni în relaţia cu un prieten. Vin evenimente importante la locul de muncă.
Taur:

Astăzi, 31 ianuarie 2013, e bine să fii ceva mai flexibil, dar fără a renunţa la valorile tale. Este o perioadă bună pentru susţinerea examenelor.
Gemeni:

Joi, 31 ianuarie 2013, sunt momente potrivite de a-ţi achita taxele şi datoriile. Ai face bine să păstrezi pentru tine mare parte din intenţiile tale.
Rac:

Astăzi, 31 ianuarie 2013, sunt posibile discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Nu lua de bune chiar toate promisiunile care ţi se fac.
Leu:

Joi, 31 ianuarie 2013, evită discuţiile în contradictoriu. S-ar putea să constaţi necesitatea de a ajusta un parteneriat sau o asociere.
Fecioară:

Astăzi, 31 ianuarie 2013, dialogurile cu persoana iubită sau cu copiii sunt favorizate. Abordează totul cu răbdare şi orientează-te spre soluţii!
Balanţă:

Joi, 31 ianuarie 2013, relaţiile familiale sunt destul de tensionate. Favorurile şi beneficiile vin de unde te aştepţi mai puţin!
Scorpion:

Astăzi, 31 ianuarie 2013, eşti nevoit să faci mai multe drumuri. Eşti destul de sensibil la remarcile şi observaţiile primite de la cei din jur.
Săgetător:

Joi, 31 ianuarie 2013, poţi primi cadouri şi recompense. Chestiunile financiare se pot rezolva cu succes pentru tine.
Capricorn:

Astăzi, 31 ianuarie 2013, poţi obţine informaţii şi sfaturi utile. Pot apărea şi cheltuieli neprevăzute legate de necesităţile copiilor.
Vărsător:

Joi, 31 ianuarie 2013, sănătatea este destul de încercată. Acceptă că e posibil să te înşeli uneori şi să fii mai îngăduitor faţă de greşelile altora.
Peşti:

Astăzi, 31 ianuarie 2013, fii prudent la ce grupuri sociale sau ce idei susţii. Apar informaţii care te fac să te îndoieşti de nişte relaţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS