Horoscop Urania zilnic: joi, 10 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 10 ianuarie 2013
Berbec:

Astăzi, 10 ianuarie 2013, nu prea eşti într-o stare bună de a te afirma în lume. Ai parte de o zi relaxantă, o zi în care poţi scăpa de corvoada săptămânii.
Taur:

Joi este o zi minunată la capitolul prieteni. Dacă activezi în domeniul afacerilor, astăzi poţi pune bazele unor noi parteneriate.
Gemeni:

Astăzi, 10 ianuarie 2013, dacă ţi se indică noi direcţii de urmat în plan profesional, ia aminte şi acţionează în consecinţă. Unicitatea ta îţi va aduce surprize plăcute.
Rac:

Astăzi, 10 ianuarie 2013, există varianta să îţi programezi o călătorie în afara graniţelor ţării. Ai tendinţa de a te aventura acolo unde nici cei bravi nu au motivaţia de a o face.
Leu:

Astăzi, 10 ianuarie 2013, lasă deoparte grijile financiare. Dacă te afli într-o poziţie de conducere, continuă demersurile începute.
Fecioară:

Astăzi, 10 ianuarie 2013, indicat ar fi să asculţi ce au de zis ceilalţi. În cazul în care suferi de vreo boală cronică se poate agrava simptomele acesteia.
Balanţă:

Astăzi, 10 ianuarie 2013, trebuie să te bazezi doar pe tine însuţi. Seara îţi poate rezerva anumite dificultăţi în gestionarea relaţiilor tale.
Scorpion:

Joi, relaţia cu persoana iubită îţi poate aduce neplăceri. Ideal este să ai curajul şi să dai dovadă de capacitatea de a purta o discuţie deschisă cu aceasta.
Săgetător:

Astăzi, 10 ianuarie 2013, te poţi ocupa cu succes de activităţile gospodăreşti. Amână luarea deciziilor importante pentru o altă zi.
Capricorn:

Joi, comunicarea şi gândirea nu îţi sunt susţinute de astre. Este foarte greu să fii cumpătat şi să faci lucrurile cu moderaţie.
Vărsător:

Joi este o zi bună de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Aşteaptă-te să întâlneşti oameni ale căror personalităţi puternice să îţi idea bătăi de cap.
Peşti:

Astăzi, 10 ianuarie 2013, debordezi de energie şi reuşeşti să îi molipseşti şi pe cei din jur. Succesul nu se va lăsa mult aşteptat dacă rămâi organizat şi fidel propriilor concepte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS