Horoscop Urania zilnic: vineri, 7 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 7 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 7 decembrie 2012, Berbecii doresc autoritatea şi vor face totul pentru asta. Poţi găsi noi culoare de valorificare a unor calităţi.




Taur:

Taurii se gândesc la viitorul lor şi vor lua decizii radicale în această privinţă. Pentru moment lasă seriozitatea la o parte şi distrează-te!




Gemeni:

Afli lucruri noi care nici prin cap nu-ţi treceau. În sectorul financiar lucrurile se stabilizează; configuraţia astrală de astăzi îţi poate aduce linişte interioară.




Rac:

Este posibil să renunţi la ceva sau să pui capăt unui contract. Nu mai e loc de compromisuri şi atunci vei alege să renunţi la ceva sau cineva.




Leu:

Organizează-ţi timpul şi resursele eficient. Astăzi poţi fi recompensat petru munca şi talentul tău; nu este exclusă o mărirea a salariului.




Fecioară:

Astăzi, 7 decembrie 2012, se poate schimba radical relaţia cu copiii. Ziua este potrivă pentru relaţiile sentimentale.




Balanţă:

Balanţele doresc să clarifice nişte relaţii cu membrii familiei; alţi nativi îşi reorganizează bugetul. Astăzi poţi contribui la bunăstarea familiei.




Scorpion:

Ai tendinţa de a exagera prin impulsivitate şi duritate. Nu mai accepţi compromisuri şi nu te mai laşi impresionat sau păcălit.




Săgetător:

Te gândeşti doar la bani: cum să faci rost de ei, de unde să faci rost... Performanţele tale vor fi remarcate şi recompensate.




Capricorn:

Capricornii sunt sprijiniţi de prieteni şi găsesc soluţii la tot felul de probleme. Este important să laşi deoparte sarcinile profesionale şi să te relaxezi.




Vărsător:

Este posibil să-ţi schimbi zona de activitate. Ziua îţi rezervă momente minunate în familie şi primeşti veşti bune.




Peşti:

Astăzi, 7 decembrie 2012, poţi lega relaţii benefice pentru proiectele tale. Renunţi la relaţiile care nu au o bază solidă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS