Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 21 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 21 decembrie 2012, atenţie la excesele şi imprudenţele de orice fel. Nu lăsa să-ţi scape oportunităţile şi fii gata să-ţi asumi un proiect în rol de coordonator.




Taur:

S-ar putea să culegi nişte roade materiale în urma seminţelor semănate în ultimele săptămâni. Fii ceva mai atent la dorinţele partenerului de viaţă.




Gemeni:

Nu e exclus să spui pe şleau ce ai de spus, mai ales la locul de muncă. Este o zi bună pentru a te îngriji mai mult de sănătate.




Rac:

Nu sunt recomandate deciziile importante, pentru că emoţiile sunt mult prea puternice. Creativitatea este la cote înalte, aşa că manifest-o în tot ce spui şi faci.




Leu:

Poţi afla lucruri compromiţătoare despre unii oameni sau poţi fi surprins de gesturile acestora. Aceste zile pot aduce şi relaţii sau colaborări inedite.




Fecioară:

Astăzi, 21 decembrie 2012, e posibil să realizezi că sacrificiile pe care le-ai făcut, renunţarea la viaţa personală, îndepărtarea unor oameni de lângă tine au fost un preţ prea mare pentru ce ai obţinut.




Balanţă:

Ceva se va schimba la nivelul convingerilor şi credinţelor. Stabileşte-ţi priorităţi clare şi găseşte soluţii pentru conservarea resurselor materiale.




Scorpion:

Se pot acutiza nişte probleme legate de bănci, asigurări sau moşteniri. Poţi obţine ceva ce aştepţi de multă vreme, prin intermediul unei relaţii benefice.




Săgetător:

Sunt puse în evidenţă fisurile pentru a fi reparate. Oricât de tentant ar fi să exprimi tot ce simţi, acum pur şi simplu nu este momentul.




Capricorn:

Sănătatea poate fi fragilă, mai ales în ce priveşte sistemul respirator. A venit momentul să te exprimi cu încredere, să vorbeşti despre calităţile tale.




Vărsător:

Pot ieşi la lumină unele temeri mai vechi. Nu ezita să lansezi o cerere sau o propunere unor persoane cu putere de decizie.




Peşti:

Astăzi, 21 decembrie 2012, este o perioadă cu potenţial karmic, în care ai ocazia să dizolvi nişte suferinţe şi să vindeci nişte răni emoţionale. Intuiţia puternică te ajută să ajungi foarte repede la informaţiile căutate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS