Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 1 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 1 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 1 decembrie 2012, e foarte importantă respectarea legii în tot ce întreprinzi. Seara este liniştită şi numai bună de încărcat bateriile.




Taur:

Construieşti relaţii durabile cu colegii, te achiţi de sarcini cu multă conştiinciozitate. Poţi avea parte de gesturi şi experienţe absolut minunate.




Gemeni:

În ce priveşte relaţiile profesionale, există în continuare posibilitatea unor răsturnări de situaţie. Ia o foaie de hârtie şi un creion, şi notează toate ideile care-ţi trec astăzi prin minte.




Rac:

O zi excelentă pentru a te ocupa de activităţi ce ţin de casă şi familie. Primeşte totul fără suspiciuni sau teamă, fii receptiv, ascultă cu atenţie.




Leu:

Nu eşti prea comunicativ, dar eşti foarte eficient. E foarte important să te concentrezi asupra conservării resurselor de orice fel.




Fecioară:

Astăzi, 1 decembrie 2012, te preocupă în special banii şi acumulările materiale. Nu mai poţi amâna o serie de responsabilităţi pe care ţi le-ai asumat în familie.




Balanţă:

Încă există risc de conflicte în zona muncii, unde se pot produce tot felul de schimbări peste noapte. Evită judecăţile exagerate la adresa celor din jur.




Scorpion:

Este un moment prielnic pentru meditaţie, introspecţie şi autoevaluare. E momentul să fii flexibil, să accepţi alegerile celorlalţi chiar dacă nu eşti de acord cu ele.




Săgetător:

Se pot clarifica nişte neînţelegeri şi se pot consolida nişte relaţii. Una vrei şi aştepţi tu, şi alta ţi se oferă, aşa că e momentul să dai cărţile pe faţă.




Capricorn:

Ai susţinere de la şefi, eşti foarte eficient în tot ce faci. Ai puterea de a transforma orice nu funcţionează în viaţa ta.




Vărsător:

O zi frumoasă, încununată de rezultate bune, mai ales în ce priveşte studiile. Configuraţia astrală de astăzi te îndeamnă la calm şi răbdare.




Peşti:

Astăzi, 1 decembrie 2012, eşti foarte abil în a-ţi urmări interesele prin punerea la treabă a calităţilor. Astăzi încearcă să te asculţi şi fă exact ce simţi.

La Mulţi Ani, români de pretutindeni!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS