Horoscop Urania zilnic: miercuri, 19 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 19 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 19 decembrie 2012, Berbecii sunt inspiraţi şi pot da banii pe lucruri de calitate, care merită. Este o zi bună şi pentru semnarea unor documente oficiale.




Taur:

Aceşti nativi pot avea parte de o zi care să le ridice moralul. Rezultatele tale par să fie urmate şi de un câştig sau o primă.




Gemeni:

E bine ca aceşti nativi să accepte şi ideile celorlalţi şi să facă următorul exerciţiu: să asculte mai mult şi să vorbească mai puţin. Toate manifestările artistice şi creative sunt de bun augur.




Rac:

Mulţi Raci s-ar putea gândi să-şi facă sau să repete nişte analize. Este un moment potrivit şi pentru îngrijire personală în vederea îmbunatăţirii sănătăţii.




Leu:

Leii pot să aibă astăzi parte de o lumină favorabilă. Astăzi se poate rezolva orice, prin discuţii deschise, sincere şi oneste.




Fecioară:

Astăzi, 19 decembrie 2012, Fecioarele se vor gândi tot mai serios la nişte schimbări în ceea ce priveşte locuinţa. Nativii care-şi doresc să se mute, astăzi pot găsi soluţia potrivită.




Balanţă:

Balanţele pot simţi astăzi ca Moş Crăciun vine la ei mai devreme cu un dar. Aminteşte-ţi că orice schimbare pozitivă începe cu gânduri pozitive.




Scorpion:

Scorpionii pot veni cu noi soluţii de a-şi suplimenta veniturile, prin valorificarea unor talente pe care le au. Este o zi potrivită pentru analize, calcule şi strategii, în primul rând în ce priveşte finanţele.




Săgetător:

Aceşti nativi au puterea şi voinţa de a răsturna casa cu susul în jos. Astăzi fii deschis, receptiv, dispus să-ţi faci noi cunoştinţe sau să reiei relaţii mai vechi.




Capricorn:

Persoana iubită sau copiii le pot oferi acestor nativi momente de neuitat şi o atmosferă extrem de caldă. E necesar să fii în linia întâi şi să iei singur decizii pentru tine.




Vărsător:

Planuri de viitor mai vechi sunt reînviate, în paralel cu noi propuneri tentante. Astăzi poţi învăţa ceva nou, prin disponibilitatea unei persoane influente de a-ţi împărtăşi din experienţa sa.




Peşti:

Astăzi, 19 decembrie 2012, se pot pune acum bazele unui contract sau se pot semna chiar nişte acte, succesul tranzacţiei fiind de partea nativului Peşti. În orice caz, cu diplomaţie şi permisivitate, poţi rezolva aproape orice.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS