Horoscop Urania zilnic: marţi, 4 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 4 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 4 decembrie 2012, poate creşte încrederea în forţele proprii. Atenţie la sănătate; există riscul unor toxiinfecţii alimentare!




Taur:

Taurii au şansa de a pune pe roate un proiect. Dacă ai nevoie de relaţii avantajoase îţi poţi folosi farmecul personal.




Gemeni:

Gemenii ar trebui s-o lase mai moale. Sunt posibile dispute cu partenerul de viaţă în privinţa unor idealuri legate de familie.




Rac:

Racii fac tot posibilul să demonstreze celor dragi cât de mult ţin la ei. Abţine-te de la ironii usturătoare şi nu deschide subiecte sensibile!




Leu:

Leii au ocazia de a-şi exersa generozitatea şi trăiesc bucuria de a dărui. Este posibil să ai intuiţii greşite şi nu trebuie să încurajezi speculaţiile!




Fecioară:

Astăzi, 4 decembrie 2012, unele Fecioare îşi pot schimba acum domiciliul. Este posibil să ai impresia că familia este împotriva ta.




Balanţă:

Balanţele pot fi percepute uşor egoiste. Poţi pica într-un cerc vicios pe care singur îl creezi, dând vina pe alte persoane.




Scorpion:

Scorpionii sunt cei mai norocoşi din horoscopul de astăzi, fiind recompensaţi pentru meritele personale. Ai putea acorda un împrumut unei persoane care are într-adevăr nevoie de sprijin.




Săgetător:

Ziua de marţi este potrivită pentru autoanaliză. Nu încălca spaţiul privat al partenerului de viaţă sau al copiilor.




Capricorn:

Capricornii simt nevoia de socializare. De disponibilitatea de a-i ierta pe ceilalţi depinde regăsirea stării de echilibru interior.




Vărsător:

Vărsătorii se pot ocupa cu succes de nevoile altora. Eşti foarte decis să te arunci înainte într-un proiect îndrăzneţ.




Peşti:

Astăzi, 4 decembrie 2012, poate ieşi adevărul la iveală despre cineva. Nu deveni pisălog şi vorbeşte cu măsură!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS