Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 18 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 18 decembrie 2012, este o zi potrivită pentru cumpărături. Este posibil să aveţi nişte reacţii destul de acide la adresa unor persoane cu autoritate.




Taur:

Taurii pot avea parte de o zi care să le ridice moralul. Aveţi nişte principii de care vă loviţi şi nişte standarde greu de atins.




Gemeni:

Ziua de marţi îi face pe Gemeni mai blânzi şi mai visători. Agăţaţi-vă de clipele de bucurie şi nu priviţi lucrurile tragic!




Rac:

Ziua de marţi le aşterne Racilor în cale o atmosferă destinsă. Nu prea vă pasă dacă nu e gata curăţenia de Crăciun sau dacă mâncarea are gust bun.




Leu:

Vă este recomandată mai multă flexibilitate. Faceţi reproşuri partenerului sau copiilor din pricina unor cheltuieli.




Fecioară:

Astăzi, 18 decembrie 2012, o stare de iritare ar putea să le cuprindă pe Fecioare. Preluaţi iniţiativa pe toate liniile şi nu mai aşteptaţi nimic de la ceilalţi.




Balanţă:

Este o perioadă propice pentru a reclădi relaţia cu surorile şi fraţii. Este posibil să vă deranjeze anumite lucruri la ceilalţi.




Scorpion:

Ziua de marţi îi poate pune pe Scorpioni în centrul atenţiei. Puteţi relua legătura cu oameni aflaţi la distanţă sau puteţi face loc unor noi persoane în anturaj.




Săgetător:

Măsuraţi-vă cuvintele pentru a nu răni pe ceilalţi. Dacă cineva vă datorează bani, e posibil să primiţi ştirea că ceea ce vi se cuvine se amână.




Capricorn:

Iubirea pluteşte în aer marţi pentru Capricorni. Convingerile şi principiile dvs. sunt zguduite bine, pentru că nu mai au o temelie solidă.




Vărsător:

Vă puteţi bucura de binefacerile vieţii de familie. Sunt persoane apropiate care doresc să vă arate cât de mult vă iubesc.




Peşti:

Astăzi, 18 decembrie 2012, se poate ameliora relaţia cu fraţii, surorile, rudele apropiate. Învăţaţi să cereţi şi fiţi fermi, pentru că o ieşire aiurea poate tăia definitiv legăturile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS