Horoscop Urania zilnic: luni, 3 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 3 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 3 decembrie 2012, primesc dovezi ale faptului că realitatea stă cu totul altfel. Există riscul de toxiinfecţie alimentară!




Taur:

Taurii pot primi impulsuri care să-i determine să se concentreze mai mult pe forţele proprii. Atenţie la discuţiile despre bani cu partenerul!




Gemeni:

Gemenii trebuie să îşi controleze astăzi temperamentul şi să evite pe cât posibil ciocnirile directe. Nu forţa nota şi nu deschide răni mai vechi!




Rac:

Ziua de azi poate fi destul de turbulentă pentru Răci. Nu deschide subiecte sensibile şi abţine-te de la ironii usturătoare!




Leu:

Astăzi, Leii se pot confrunta cu cele mai aprige manifestări ale egoului. Abţine-te să dai sfaturi financiare partenerului sau copiilor!




Fecioară:

Astăzi, 3 decembrie 2012, Fecioarele pot să se afirme foarte bine prin arta cuvântului. Abţine-te să faci din ţânţar armăsar!




Balanţă:

Balanţele pot bulversa astăzi pe toată lumea. Nu uita să fii flexibil dacă nu vrei să-i respingi pe ceilalţi!




Scorpion:

ar putea experimenta astăzi senzaţia unor limitări materiale. Asigură-te dinainte de calitatea omului pentru care îţi pui obrazul!




Săgetător:

Săgetătorii simt nevoia să facă schimbări la domiciliu. E cazul să înveţi să asculţi, nu doar să vorbeşti şi să argumentezi!




Capricorn:

Ziua de astăzi poate veni pentru cu răsturnări de situaţie dintre cele mai diverse. O întâlnire cu un specialist ar putea să-ţi ia un val de pe ochi.




Vărsător:

O instabilitate financiară poate marca ziua de azi pentru Vărsători. Există nişte greşeli de exprimare sau de redactare pe care trebuie să le îndrepţi.




Peşti:

Astăzi, 3 decembrie 2012, aceşti nativi pot fi supuşi unui test. Rişti să faci o impresie proastă printr-o atitudine rigidă şi extrem de severă faţă de cineva.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS