Horoscop Urania zilnic: luni, 17 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 17 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 17 decembrie 2012, este posibil ca Berbecii să facă alegeri neinspirate şi nejustificat de scumpe. Ar fi bine să te apuci de curăţenie generală în locuinţă!




Taur:

Simţiţi nevoia să vă manifestaţi, să vă exprimaţi gândurile şi sentimentele. Lăsaţi pretenţiile deoparte!




Gemeni:

Ar fi bine să vă păstraţi calmul, să nu provocaţi conflicte şi să nu răspundeţi la provocări. Sunteţi nevoiţi să faceţi ceva nu de plăcere, ci de nevoie.




Rac:

Planurile de azi pot fi date peste cap. Sunteţi nevoiţi să vă împărţiţi între părinţi şi persoana iubită de dumneavoastră.




Leu:

Familia aşteaptă ceva de la dumneavoastră, însă viaţa profesională nu vă permite. Este indicat să spuneţi ce credeţi, dar atenţie maximă la forma în care puneţi problema!




Fecioară:

Astăzi, 17 decembrie 2012, puteţi învăţa să fiţi flexibili şi să treceţi peste nişte prejudecăţi. Atenţie la scandalurile pe tema banilor!




Balanţă:

Puteţi să vă revizuiţi astăzi aşteptările. Este posibil să vă simţiţi constrânşi de familie şi de circumstanţe.




Scorpion:

O zi care vă testează tactul şi capacitatea de cooperare. Nu este exclus să vă creaţi singuri o stare de boală, tocmai ca să aveţi o scuză.




Săgetător:

Ziua de luni este o zi a revelaţiilor, prilejuite de deconspirarea unor duşmani ascunşi. Este posibil să aveţi o părere greşită asupra persoanelor din anturaj.




Capricorn:

Ar fi bine să vă retrageţi, să staţi cuminţi în banca dumneavoastră. Luni, mintea vă joacă feste, aşa că nici nu mai ştiţi ce să credeţi.




Vărsător:

Vărsătorii sunt copleşiţi de griji. Acceptaţi lucrurile aşa cum sunt şi nu încercaţi să demonstraţi vreunui apropiat câtă dreptate aveţi.




Peşti:

Astăzi, 17 decembrie 2012, evitaţi să semnaţi acte sau să încheiaţi contracte. Sunteţi nevoiţi să faceţi faţă unui val de invitaţii, de oferte sau de propuneri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS