Horoscop Urania zilnic: joi, 6 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, joi, 6 decembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 6 decembrie 2012, fii atent la modul în care te prezinţi în faţa celorlalţi. Sunt recomandate vizionarea unui film bun sau lecturarea unei cărţi deosebite.




Taur:

Este o zi bună pentru a te ocupa de restanţe sau datorii. Este posibil ca astăzi să ai dureri de cap la propriu şi să te simţi lipsit de energie.




Gemeni:

Ai parte de reproşuri din partea partenerului de viaţă. Mai bine te relaxezi şi nu pui la suflet toate vorbele aruncate fără rost!




Rac:

Fii prudent, starea de sănătate fluctuează destul de mult. Ţi se fac surprize plăcute sau primeşti veşti bune şi informaţii utile.




Leu:

Ziua este potrivită pentru rezolvarea unor probleme juridice sau administrative. Te gândeşti să faci tot felul de farse celor dragi.




Fecioară:

Astăzi, 6 decembrie 2012, un membru al familiei îţi poate cere ajutorul. Spre seară, primeşti veşti bune de departe.




Balanţă:

Ziua o pierzi pe drumuri pentru rezolvarea anumitor treburi. Spre seară ai toate şansele să fii răsfăţat cu gesturi curtenitoare.




Scorpion:

Poţi primi o mărire de salariu sau un cadou substanţial. Fii atent cum administrezi banii; chiar dacă e luna cadourilor, fii cumpătat!




Săgetător:

Se recomandă discernământ şi prudenţă la capitolul cheltuieli cotidiene. Cele mai preţioase sfaturi pentru evoluţie le primeşti de la oamenii care te provoacă.




Capricorn:

Ocupă-te de activităţi uşoare pentru că organismul tău este obosit. Trebuie să reduci ritmul, chiar dacă ai foarte mult de lucru.




Vărsător:

Te poţi bucura de momente minunate alături de familie. Odihneşte-te mult mai mult şi ai grijă de organismul tău!




Peşti:

Astăzi, 6 decembrie 2012, fii prudent şi ai grijă ce vorbeşti. Îţi faci griji din nou, din cauza banilor; bazează-te pe calităţile care până acum au fost neglijate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS