Horoscop Urania zilnic: duminică, 2 decembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 2 decembrie 2012
Berbec:

Astăzi, 2 decembrie 2012, beneficiezi de noroc providenţial. E posibil să constaţi că la anumite niveluri ai nevoie de vindecare.
Taur:

Ai parte de admiraţie şi recunoaştere. Oamenii din anturaj nu-ţi împărtăşesc părerile şi noua viziune despre viaţă dar nu e cazul să-i judeci.
Gemeni:

Poţi vedea cum un proiect creşte cu ajutorul ideilor şi creativităţii tale. Încearcă să fii cât mai coerent şi să-ţi argumentezi cu calm punctul de vedere.
Rac:

Ziua de astăzi îţi aduce o stare sufletească bună. S-ar putea ca încetinirea unor demersuri să fie de bun augur până la urmă.
Leu:

Renunţă la unele obiceiuri nesănătoase. E nevoie de cumpătare şi înţelepciune în toate demersurile legate de bani.
Fecioară:

Astăzi, 2 decembrie 2012, se creează conjuncturi favorabile din punct de vedere financiar. Asumă-ţi responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă.
Balanţă:

Ai capacitatea de a privi cu mai multă detaşare la tot ce se întâmplă. Fii atent la alimentaţie, evită excesele şi ascultă-ţi corpul.
Scorpion:

Fii atent la mesajele pe care le primeşti. Reacţiile prietenilor sau ale unor oameni dragi îţi depăşesc imaginaţia.
Săgetător:

Te poţi întâlni cu persoane agreabile. Având în vedere noile culoare care se deschid în faţa ta, e clar că sunt necesare unele schimbări.
Capricorn:

Ziua de astăzi arată bine, cel puţin din punct de vedere astrologic. Aminteşte-ţi că ai tot ce-ţi trebuie pentru a reuşi orice-ţi propui.
Vărsător:

E necesar să ai încredere în calităţile tale şi în potenţialul tău. Uneori poate fi greu să-ţi asumi responsabilitatea, însă sigur e în avantajul tău.
Peşti:

Astăzi, 2 decembrie 2012, este o zi în care tinzi să depăşeşti graniţele. Ţi-ar fi de mare ajutor o atitudine ceva mai detaşată şi concesivă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS