Horoscop Urania zilnic: vineri, 9 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 4 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 9 noiembrie 2012, e important să laşi modestia la o parte, să ai încredere în tine şi să vorbeşti deschis. Unii nativi se pot gândi serios la o reorientare profesională.




Taur:

Astăzi poţi identifica mult mai uşor ce-ţi doreşti cu adevărat pentru viitor. Poţi găsi o cale prin care să intri în posesia unei sume de bani.




Gemeni:

Este momentul reevaluării unor relaţii, reconcilierii acolo unde este cazul. Încearcă să-ţi îndrepţi atenţia spre aspectele pozitive ale oricărei experienţe.




Rac:

Au loc multe discuţii şi întâlniri. Susţinerea prietenilor are un rol important în succesul unei afaceri sau a unui proiect.




Leu:

Simţi cum ţi se ia o presiune de pe cap şi o povară de pe umeri. Evită exagerările şi fă alegeri în care crezi cu adevărat.




Fecioară:

Astăzi e bine să fii receptiv la orice informaţie pe care o primeşti. A doua parte a zilei aduce în prim plan o relaţie sentimentală.




Balanţă:

Este un moment bun pentru a te îngriji mai mult de sufletul tău. Un ajutor providenţial vine astăzi să te uimească.




Scorpion:

Fii atent la veştile care ajung la tine, la propunerile pe care le primeşti. Eşti răsfăţat şi probabil că meriţi, însă nu-ţi forţa norocul.




Săgetător:

În următoarea perioadă vei avea o activitate mentală intensă. Ai sprijin de la colegi şi ai ocazia să contribui la bunul mers al lucrurilor.




Capricorn:

E posibil ca ziua de 9 noiembrie să fie destul de încordată pentru Capricorni. Un vis e aproape de a se împlini; doar fă primul pas!




Vărsător:

Ziua de 9 noiembrie este favorabilă din punct de vedere al relaţiilor sociale. E posibil să ai un rol foarte important în medierea unor discuţii în familie.




Peşti:

Zona carierei primeşte o influenţă din ce în ce mai puternică de la astre. Ziua de 9 noiembrie îţi aduce veşti bune şi întâlniri agreabile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS