Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 17 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 17 noiembrie 2012
Berbec:

Astăzi, 17 noiembrie 2012, eşti plin de creativitate şi energie. Evită să abuzezi de de puterea personală, mai ales dacă deţii o funcţie de conducere.
Taur:

Ziua de astăzi îţi poate aduce nişte obstacole în privinţa relaţiei cu o instituţie. Nu te poţi plânge de lipsa norocului, mai ales pe segmentul finanţelor.
Gemeni:

Ziua de astăzi poate aduce tensiuni în relaţia cu un prieten. Negocierile şi întâlnirile sunt bine susţinute.
Rac:

Este o zi şi o perioadă cu potenţial karmic. Ai toate şansele să primeşti o ofertă de muncă avantajoasă.
Leu:

Îţi recapeţi autoritatea şi dai frâu liber creativităţii. Alţii se îndrăgostesc sau se hotărăsc să aducă un bebe pe lume.
Fecioară:

Te afli într-o relaţie căreia nu-i mai vezi rostul. Lăsă deoparte nevoile altora şi acordă timp nevoilor tale.
Balanţă:

Te confrunţi cu propriile compromisuri făcute în relaţii. Sunt avantajate călătoriile scurte şi susţinerea unor examene.
Scorpion:

O discuţie cu un şef se poate încheia în avantajul tău. Ziua de mâine te provoacă să găseşti noi resurse materiale.
Săgetător:

Un rol important în această perioadă o au prietenii şi anturajul. Ai tendinţa să priveşti cu pesimism un proiect sau o afacere.
Capricorn:

O zi cu multe frământări interioare. Tinzi să te laşi copleşit de griji şi emoţii, din cauza unor plaţi urgenţe sau a unor investiţii.
Vărsător:

Este o zi destul de agitată la nivel de comunicare. Acum ai susţinere totală de la cei din jur, eşti ascultat cu atenţie şi apreciat.
Peşti:

E posibil să te confrunţi cu un impas financiar. E necesar să iei în calcul şi alte posibilităţi, în afară de cele pe care le cunoşteai până în prezent.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS