Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 10 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 10 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 10 noiembrie 2012, s-ar putea să simţi că cineva te trage înapoi. Poţi conştientiza că e necesar să renunţi la ceva, poate la un contract sau o asociere.




Taur:

Este posibil ca astăzi să-ţi fie probată integritatea. Dacă nu-ţi place ce vezi, e un moment bun să faci nişte schimbări.




Gemeni:

Încearcă să-ţi îndrepţi privirea către interior, pentru a extrage beneficiile acestei zile. Este momentul să te bazezi mai puţin pe alţii.




Rac:

Astăzi se clarifică multe lucruri cu privire la aspiraţiile şi proiectele tale. Este posibil ca pe parcursul zilei de astăzi să ai sentimentul că nu-ţi sunt recunoscute meritele.




Leu:

O zi în care te poţi confrunta cu blocaje de comunicare. Pentru alţii, poate fi momentul renunţării la un drum vechi.




Fecioară:

S-ar putea să te vezi nevoit să renunţi la unele plăceri şi capricii. Toate informaţiile acumulate în ultimele zile capăta acum sens.




Balanţă:

Ziua de sâmbătă, 10 noiembrie 2012, poate fi destul de încordată. Este posibil ca cineva să te ia sub aripa sa ocrotitoare şi să-ţi creeze nişte oportunităţi şi facilităţi.




Scorpion:

Este posibil să te îndoieşti de unele relaţii, de unele persoane din anturaj. Fii foarte atent la relaţii şi la felul în care eşti perceput de ceilalţi.




Săgetător:

E bine să fii prudent, mai ales dacă primeşti propuneri de la prieteni. Deciziile sunt ferme şi radicale, dar atrag după ele beneficii.




Capricorn:

Probabil că nevoia ta cea mai mare acum este aceea de recunoaştere. Această zi poate marca descoperirea unui talent sau reîntoarcerea la un hobby.




Vărsător:

Tinzi să te laşi dominat de tot felul de gânduri negre cu privire la viitor. Unii Vărsători îşi pot vedea un vis împlinit.




Peşti:

Ziua de astăzi îţi poate aduce experienţe destul de frustrante care au legătură cu prietenii. Punctul tău de vedere este important, reuşeşti să-i inspiri pe ceilalţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS