Horoscop Urania zilnic: miercuri, 28 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 28 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 28 noiembrie 2012, Berbecii pot clarifica o serie de neînţelegeri cu persoana iubită. Pentru orice fel de probleme, apar soluţii incredibile.




Taur:

Ziua aduce o atmosferă de linişte domestică. Dacă eşti în toiul unor negocieri, încearcă să găseşti soluţii pe care nu le-ai luat în calcul.




Gemeni:

Gemenii îşi pot folosi înţelepciunea ca pe o armă eficientă. Nu sta pe gânduri foarte mult dacă primeşti ajutor din partea unui prieten.




Rac:

Nu vă amestecaţi în treburile altora! Nu cheltui banii pe plăceri personale sau capricii costisitoare; ţineţi-vă resursele la adăpost.




Leu:

Ziua le poate aduce fel de fel de probleme Leilor. Ajung la tine tot felul de veşti ciudate sau chiar informaţii promiţătoare.




Fecioară:

Astăzi, 28 noiembrie 2012, unii dintre nativii Fecioară pot scăpa de nişte prejudecăţi. Apar oameni noi, gata să susţină iniţiativele Fecioarelor.




Balanţă:

Familia vă susţine în tot ce faceţi. Pe seară, apar idei ingenioase din partea unor prieteni sau a partenerului de viaţă.




Scorpion:

Sfatul zilei: nu dramatizaţi şi aveţi răbdare! Luaţi lucrurile pe rând şi veţi observa că pârghiile şi resursele necesare sunt la îndemână.




Săgetător:

Aceşti nativi doresc să se afirme cât mai mult posibil. Ai nevoie de relaxare, de odihnă; adevăratele schimbări de-abia acum încep.




Capricorn:

Sunteţi protejaţi din umbră. Dacă unele relaţii îţi iau din putere ar trebui să renunţi la ele; doar aşa creezi un spaţiu nou pentru creativitate.




Vărsător:

Ziua le poate aduce Vărsătorilor beneficii: bani, cadouri, surprize. Veţi fi foarte implicaţi în concretizarea unor planuri de viitor.




Peşti:

Astăzi, 28 noiembrie 2012, Peştii se pot afirma prin idei bune, pot fi harnici şi eficienţi. Dacă ai de semnat un contract, citeşte-l cu atenţie!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS