Horoscop Urania zilnic: miercuri, 21 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 21 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 21 noiembrie 2012, Berbecii pot să conştientizeze că trebuie să lase ceva în urmă. Ai curajul să schimbi ceea ce nu corespunde valorilor tale morale.




Taur:

Sarcinile care-ţi revin la locul de muncă, munca la care te-ai înhămat sau regulile de ordine interioară ar putea să ţi se pară constrângătoare.




Gemeni:

Sfatul zilei: mai uşor cu vorba! Demult nu te-ai mai simţit atât de capabil şi atât de puternic şi să iei frâiele vieţii în propriile mâini.




Rac:

În ceea ce priveşte treburile mărunte de zi cu zi, Racii se pot dezlănţui. Nu împinge lucrurile prea departe prin manipulare şi dominare.




Leu:

Leii se pot afirma acum, pot creşte în ochii oamenilor ca individualităţi în cadrul mulţimii. Câtă vreme ştii exact cine eşti, nimic nu ţi se pare imposibil de făcut.




Fecioară:

Astăzi, 21 noiembrie 2012, o serie de ezitări şi de prejudecăţi se pot transforma acum în noi opţiuni. Nemulţumirile legate de bani sau preocupările nu reprezintă altceva decât o motivaţie în plus pentru materializarea unor dorinţe.




Balanţă:

Cineva le poate crea nişte facilităţi Balanţelor. Este un moment bun pentru a face nişte schimbări relaţionale dacă te simţi în locul nepotrivit.




Scorpion:

Scorpionii pot să iasă de sub carapace, ei traversează o perioadă de popularitate. Fii deschis şi receptiv pentru a primi mesajele în formă pură.




Săgetător:

Săgetătorii trebuie să nu tragă concluzii greşite. Ei vor şti pe cine pot să conteze, vor şti ce au de făcut mai departe.




Capricorn:

Jocurile de noroc şi speculaţiile pot fi avantajate. E posibil ca astăzi să te temi că ai putea pierde ceva: o poziţie, o funcţie sau recunoaşterea şi aprecierea de care te-ai bucurat din plin.




Vărsător:

Vărsătorii reuşesc atingerea unui vis: întemeierea unei familii, cumpărarea unei locuinţe. Este o zi bună pentru Vărsători!




Peşti:

Astăzi, 21 noiembrie 2012, Peştii să nu se lase mânaţi de vanitate, orgoliu. Este o zi plină de gânduri contradictorii şi emoţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS