Horoscop Urania zilnic: luni, 5 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 5 noiembrie 2012




Berbec:

Berbecii resimt din plin creşterea energiilor. Corpul tău cere o pauză din răsputeri; vei suporta consecinţele dacă nu îl asculţi!




Taur:

Taurii sunt chemaţi azi să-şi asume un rol umanitar. Poţi face acum planuri serioase de viitor cu partenerul de viaţă sau cu un colaborator.




Gemeni:

Astăzi, 5 noiembrie 2012, Gemenii pot avea o serie de stări neobişnuite. Ai mari şanse să devii un fel de maestru de ceremonii care îi lasă pe ceilalţi cu gura căscată.




Rac:

Racii vor să facă ceva ce le place. Pune pe primul plan interesul şi binele oamenilor pe care-i iubeşti; e recomandat să eviţi şantajul emoţional!




Leu:

E o zi în care Leii pot să facă schimbări în locuinţă. Poţi regla uşor nişte conturi rămase în aer de ceva timp încoace.




Fecioară:

Pentru Fecioare poate fi o zi a deschiderii sufletului. Ceilalţi sunt receptivi la cerinţele şi nevoile tale, aşa că deja se pune problema unor beneficii.




Balanţă:

Balanţele sunt hotărâte să pună osul la treabă. Ar trebui să fii atent la sănătate şi la starea ta de bine.




Scorpion:

Poate fi o zi marcată de o sensibilitate crescută. E esenţial să nu iei asupra ta problemele persoanei iubite şi pe ale copiilor!




Săgetător:

Rişti să fii respins sau să ţi se închidă o uşă în nas. Săgetătorii se retrag astăzi spre lumea lor interioară; te bucuri de sprijin din partea unui bărbat apropiat.




Capricorn:

Capricornii pot avea astăzi revelaţii legate de prieteni. Simţi nevoia să clarifici locul pe care îl ocupi în orice fel de relaţie.




Vărsător:

Vărsătorii pot să-şi construiască astăzi o bună imagine şi reputaţie. Ai atâtea calităţi încât e greu de crezut că nu poţi face nimic profitabil cu ele.




Peşti:

Peştii pot să înveţe astăzi lucruri noi. Nu încerca să dai sfaturi şi să te lauzi ce bine te-ai fi descurcat tu într-o situaţie sau alta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS