Horoscop Urania zilnic: joi, 22 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 22 noiembrie 2012
Berbec:

Astăzi, 22 noiembrie 2012, punctul tău forte este comunicarea. Este o zi excelentă pentru definitivarea termenilor unui contract.
Taur:

Astăzi este nevoie să te ocupi de bani. Poţi lua nişte decizii importante în ce priveşte activitatea la locul de muncă.
Gemeni:

Poţi rezolva anumite aspecte ce ţin de colaborări. Perioada următoare îţi va aduce parteneriate favorabile - asta nu poate decât să te bucure.
Rac:

Îţi trec prin minte lucruri neplăcute, dar de care eşti responsabil. Porneşti pe un drum nou, e posibil să te reorientezi.
Leu:

Astăzi prietenii roiesc în jurul tău. Atenţie la tendinţa spre egoism, extravaganţe, excese, infatuare pentru că lucrurile vor lua o întorsătură neplăcută.
Fecioară:

Astăzi, 22 noiembrie 2012, imaginea şi cariera sunt principalele subiecte ale zilei. Sunt posibile schimbări de decor acasă.
Balanţă:

Este posibil ca un apropiat să aibă nevoie de ajutorul tău. Ziua de astăzi poate aduce lucruri bune şi frumoase.
Scorpion:

Sunt scoase la rampă taxele şi relaţiile cu instituţiile financiare, investiţiile, moştenirile. Ziua de astăzi este potrivită pentru discreţie şi acţiuni concrete.
Săgetător:

Ziua este potrivită pentru parteneriate şi colaborări. Unele neînţelegeri se pot clarifica şi se pot consolida alte relaţii noi.
Capricorn:

Astăzi discreţia este importantă. Îţi creşte credibilitatea şi s-ar putea să ţi se încredinţeze noi sarcini pentru că faci totul bine.
Vărsător:

Îţi doreşti ca o relaţie de prietenie să se transforme în una de iubire. Astăzi poţi regla anumite divergenţe cu o persoană din anturajul tău.
Peşti:

Astăzi, 22 noiembrie 2012, te poţi destabiliza destul de mult iar emoţiile te însoţesc pe tot parcursul zilei. Sunt avantajate treburile de ordin locativ.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS