Horoscop Urania zilnic: duminică, 4 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 4 noiembrie 2012




Berbec:

Ziua de astăzi, 4 noiembrie 2012, se anunţă liniştită. Concentrează-te asupra direcţiilor constructive şi a ocaziilor favorabile.




Taur:

Cei care lucrează în domenii artistice sunt în mod deosebit avantajaţi. Armonia acestei zile depinde exclusiv de tine şi de percepţia asupra lucrurilor.




Gemeni:

Este foarte posibil ca astăzi să fii cu gândul mai mult în viitor. Un succes e aproape, însă e necesar să primeşti schimbările în viaţa ta.




Rac:

Se pare că ziua de astăzi va fi dedicată familiei. Lasă la o parte problemele, sarcinile zilnice şi grijile de tot felul!




Leu:

Zona comunicării este frumos potenţată pe tot parcursul zilei. Astăzi, 4 noiembrie 2012, îţi ies în cale resurse nebănuite.




Fecioară:

Eşti încurajat să-ţi valorifici aptitudinile şi calităţile de care dispui. O relaţie afectivă sau un parteneriat poate câştiga astăzi un plus de profunzime.




Balanţă:

Eşti mult mai atent la nevoile şi interesele tale. Nu ai chef să te pierzi în detalii sau să munceşti mai mult decât e cazul.




Scorpion:

Ziua de astăzi îţi poate aduce idei şi revelaţii valoroase. Lasă-te în voia curentului şi ai încredere în puterea ta de creaţie.




Săgetător:

Eşti îndemnat să renunţi la resentimentele faţă de o persoană din anturajul apropiat. Experienţele care vizează căminul sunt absolut încântătoare astăzi.




Capricorn:

E bine să-ţi exprimi punctul de vedere, să-l argumentezi, dar fără a urmări să-l impui şi altora cu orice preţ. Dacă primeşti o propunere care te inspiră, acceptă fără să eziţi.




Vărsător:

Energia mentală este excelentă iar ideile originale îţi pot aduce noi oportunităţi de câştig financiar. E foarte important să conştientizezi care este valoarea ta.




Peşti:

Beneficiezi de resursele altora, te bucuri de recomandări pozitive sau de favoruri şi avantaje. Fii atent la oamenii de lângă tine care abia aşteaptă să te susţină.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS