Horoscop Urania zilnic: duminică, 25 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 25 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 25 noiembrie 2012, este posibil să te mobilizezi mai greu în prima parte a zilei. Fii mai precaut când e vorba de respectarea unor termeni juridici.




Taur:

Este posibil să fii invitat la un eveniment sau să primeşti o veste bună de la un prieten. Abţine-te de la tentaţia de a cheltui în exces.




Gemeni:

Este posibil să-ţi rotunjeşti uşor veniturile. La fel de uşor poţi intra în conflict cu cineva, pe care îl aştepţi demult la cotitură.




Rac:

Vin veşti excelente iar ziua este fructuoasă. Este posibil să se lege noi colaborări şi să primeşti sprijin de la persoane cu influenţă.




Leu:

Este o zi revelatoare de răspunsuri. Fii atent la ce promiţi şi temperează-ţi pornirile pentru că altfel vei avea tot felul de experienţe nedorite.




Fecioară:

Astăzi, 25 noiembrie 2012, ai parte de entuziasm şi bucurie. Nu răspunde provocărilor dacă ai parte de vorbe nu tocmai frumoase, la adresa ta.




Balanţă:

Sunt posibile proiecte şi propuneri noi. Pot ieşi la iveală informaţii neplăcute dar utile, în ce priveşte intenţiile unor apropiaţi.




Scorpion:

Dacă aştepţi vreo veste, tinzi să fii nerăbdător şi pesimist. Concentrează-te pe ceea ce-ţi lipseşte şi nu găsi vinovaţi pentru asta!




Săgetător:

În cazul în care ai probleme, apar soluţii neaşteptate de la prieteni. Abţine-te de la decizii radicale şi adu-ţi aminte că nu deţii adevărul suprem!




Capricorn:

Nu forţa lucrurile dacă ai parte de neînţelegeri. Mai târziu vei vedea că ai procedat foarte bine şi totul se clarifică de la sine.




Vărsător:

Activităţile de rutină sunt la ordinea zilei. Vin tot felul de informaţii spre tine, unele plăcute, altele mai puţin plăcute şi chiar surprinzătoare.




Peşti:

Astăzi, 25 noiembrie 2012, dedică-te unui hobby sau fă ceea ce-ţi place. Dacă sunt lucruri care nu-ţi convin, o să ai ocazia să-ţi exprimi nemulţumirile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS