Horoscop Urania zilnic: duminică, 11 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 11 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 11 noiembrie 2012, unele relaţii au nevoie de o schimbare de coordonate. Nu ar fi rău să faci nişte schimbări şi în ce priveşte alimentaţia.




Taur:

Multe gânduri se îndreaptă către viitor. Multe aspiraţii îndrăznesc să prindă contur şi/sau calităţi pot fi descoperite şi puse la treabă.




Gemeni:

Te afli într-o perioadă bogată în discuţii şi propuneri de tot felul. Atenţie însă la tendinţa de a fi din cale-afară de critic şi evită conflictele.




Rac:

Ziua de astăzi poate marca începutul unei perioade bogate în veşti. Atenţie la tendinţa de a despica firul în patru şi de a judeca sau critica pe oricine îţi iese în cale.




Leu:

Te afli într-o perioadă efervescentă, cu multe idei, entuziasm şi creativitate. E timpul să obţii ceea ce ţi se cuvine, să-ţi asumi mai multe responsabilităţi.




Fecioară:

Ziua de astăzi este frumoasă, dacă o ajuţi şi tu printr-o atitudine pozitivă. Unii nativi îşi vor schimba dieta, alţii se vor ocupa mai mult de dezvoltarea lor personală.




Balanţă:

Ziua de astăzi este potrivită pentru a-ţi oferi mai mult timp de relaxare. Există posibilitatea apariţiei unor invidii sau rivalităţi.




Scorpion:

Se detensionează segmentul comunicării. Îţi reconfigurezi anturajul, cauţi oamenii potriviţi să te sprijine în derularea unor activităţi sau afaceri.




Săgetător:

Noi mijloace de câştig sunt la îndemână, iar schimbările de direcţie în plan profesional devin o necesitate. Succesul financiar depinde acum de capacitatea de a te adapta la schimbare.




Capricorn:

Ziua se anunţă frumoasă, mai ales dacă ţi-ai propus să te ocupi mai mult de tine. Relaţiile cu străinătatea capăta o dinamică aparte.




Vărsător:

Ziua de astăzi este potrivită pentru relaxare. Ştii cum să te foloseşti de resursele celor din jur, însă ai grijă să nu forţezi nota.




Peşti:

Apar în viaţa ta persoane care îţi pot marca destinul. Atacurile din partea unor colaboratori sau parteneri de afaceri nu vor lipsi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS