Horoscop Urania zilnic: duminică, 18 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 18 noiembrie 2012




Berbec:

Astăzi, 18 noiembrie 2012, din punct de vedere financiar, eşti avantajat. Poţi străluci în orice activitate din zona artistică.




Taur:

E necesar să ai mai multă grijă de tine, să încetineşti ritmul de lucru. Ascultă părerea unei persoane experimentate din sfera profesională.




Gemeni:

O zi extrem de dinamică din punct de vedere social. Sunt bine susţinute astăzi toate activităţile legate de documente, comunicare sau studii.




Rac:

Te exprimi direct, fără menajamente, chiar dur pe alocuri. Veşti bune, ponturi, propuneri vin neîncetat de la prieteni.




Leu:

Energia mentală este la cote maxime. Ziua de astăzi îţi poate aduce experienţe frumoase, împlinire, succese.




Fecioară:

Astăzi, 18 noiembrie 2012, este o zi bună pentru a reface nişte relaţii. Astăzi poate marca începutul unei perioade frumoase din punct de vedere financiar.




Balanţă:

Eşti invitat să fii mai atent şi receptiv la ceilalţi. Succesul cuiva te poate inspira şi încuraja să-ţi reconfigurezi aspiraţiile.




Scorpion:

E posibil să ai o atitudine destul de impunătoare. Dacă îţi asumi noi responsabilităţi, beneficiile materiale nu se vor lăsa aşteptate.




Săgetător:

O veste bună îţi dă aripi şi ai sentimentul că nimic nu-ţi poate sta în cale. Fructifică, aşadar, orice ocazie de dezvoltare, creştere şi expansiune.




Capricorn:

Eşti apărat chiar de cineva în care nu prea ai încredere sau pe care îl priveşti cu suspiciune. E necesar să fii flexibil, să recunoşti eventualele greşeli.




Vărsător:

Sunt avantajate toate activităţile care ţin de transmiterea unui mesaj. Încearcă să găseşti o cale de mijloc în toate.




Peşti:

Astăzi, 18 noiembrie 2012, este o zi în care eşti îndemnat să ieşi în faţă, să te exprimi. Rezultatele de astăzi nu vor rămâne fără ecou sau fără recompensă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS