Horoscop Urania anual: Vărsător 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Vărsător 2013

Cuplu - 2013:

Totul e calm în cuplu, te simţi pe un teren sigur alături de cel drag şi deja faceţi planuri serioase de viitor, care vor deveni realitate cândva. Vă simţiţi pe aceeaşi lungime de undă în tot ce întreprindeţi. O frumoasă prietenie se poate transforma în dragoste, tot aşa cum nu poţi concepe dragostea fără amiciţie. Te bucuri de multă libertate în cuplu, fără restricţii sau îndoieli.


Sănătate - 2013:

Unele probleme respiratorii s-ar putea să-ţi dea de furcă, dar un regim de viaţă cumpătat şi eventual un tratament respectat cu stricteţe poate restabili echilibrul în toate. O vizită pe la medic nu este exclusă în 2013.


Profesie şi bani - 2013:

La serviciu, eşti un coleg de nădejde, care spune „da“ oricărei solicitări, dar şi tu vei avea nevoie de ajutor la un moment dat, ca atare nu te jena să-l ceri. Te bucuri de o bună cooperare cu colegii, cu care formezi o echipă excelentă, caracterizată de prietenie, simpatie şi bună înţelegere. Iei decizii legate de bani: ai o sumă de bani la dispoziţie şi trebuie să spui foarte ferm ce trebuie să faci cu ea: să o cheltuieşti, să o investeşti, să o pui deoparte pentru zile negre? Analizezi cu atenţie rezervele pe care le deţii, pentru că vrei să iei cea mai bună decizie în privinţa lor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS