Horoscop Urania anual: Taur 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop anual Urania - Taur 2013

Cuplu - 2013:

Impulsivitatea caracterizează gesturile tale faţă de partener, fie că e vorba de agresivitate sau de manifestări pasionale ale iubirii. Îţi controlezi greu reacţiile faţă de se#ul opus, încât, mai târziu, vei regreta că te-ai hazardat aşa în situaţii riscante. Te simţi singură, partenerul ori nu este pe aceeaşi lungime de undă, ori nu este deloc lângă tine. Îţi lipsesc dialogul, plimbările, tandreţea.


Sănătate - 2013:

Eşti cam sedentară, nu ai chef de mişcare şi atitudinea aceasta pasivă îţi poate crea probleme cu greutatea, circulaţia, oasele sau digestia.


Profesie şi bani - 2013:

La serviciu, eşti apreciată, promovată sau te simţi importantă pentru poziţia pe care o ocupi. Te lupţi pentru ideile tale, generezi conflicte şi dispute verbale bine argumentate. Ai putea trece prin examene, întrevederi profesionale unde trebuie să-ţi pui în evidenţă calităţile. Nu suporţi să fii contrazisă. Banii vin mai ales din activităţi intelectuale sau din talentul de a convinge pe alţii să investească în tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS