Horoscop Urania anual: Scorpion 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Scorpion 2013

Cuplu - 2013:

Te preocupă mai mult banii partenerului decât iubirea lui. Aştepţi de la celălalt mai multă implicare, garanţii şi angajamente solide şi ele chiar apar de unde te aştepţi mai puţin. Ai noroc în amor, te afli la locul potrivit în momentul potrivit pentru a trăi un eveniment special. Unii - doar unii, pentru că e o chestiune de şansă - pot cunoaşte marea iubire, dintr-o întâmplare cu totul excepţională, de care nu ai parte oricând. Ai parte de momente speciale în cuplu: căsătorie, primul sărut, prima întâlnire...


Sănătate - 2013:

Nu stai prea bine în acest plan, ceva nu te lasă să te mişti în voie, durerile se pot simţi de fiecare dată când te ridici. Mai mult ai putea fi nevoită să rămâi multe zile la pat, pentru că nu te simţi în formă, sau, în cazuri mai dificile, este vorba chiar de câteva zile de spitalizare. Precauţia trebuie să fie maximă.


Profesie si bani - 2013:

La serviciu, se anunţă noutăţi interesante pentru viitor, de aceea abia aştepţi să devină realitate cât mai repede. Simţi că ele aduc o răsturnare de situaţie, o perspectivă complet nouă şi îţi satisfac pe deplin dorinţa de schimbare. Totuşi, există şi riscul unor greşeli, pentru că te avânţi prea repede în direcţii riscante. Unele planuri sunt dărâmate, altele renasc din propria cenuşă, deci pare anul marilor transformări. Se anunţă câştiguri noi sau veşti bune legate de bani, de aceea eşti motivată să tragi tare pentru a ajunge la rezultatele promise. Cheltuieşti mai mult ca de obicei, dar ai garanţia că toate aceste cheltuieli vor fi echilibrate uşor in anii următori.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS