Horoscop Urania anual: Capricorn 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania anual - Capricorn 2013

Cuplu - 2013:

Intervenţia legii îşi spune cuvântul, pentru a rezolva problemele comune în cuplu. Poate semnezi un contract, împreună cu partenerul, sau în cazuri mai dificile, apelezi la instanţă pentru redresarea unor probleme mai grave: divorţ, partaj, tutelă. Nu simţi că cel de lângă tine este chiar sincer, ţi se pare că ascunde ceva, că minte, că ascunde adevărul şi se vorbeşte despre fidelitate.


Sănătate - 2013:

Te simţi bine, eşti în formă, nimic nu pare să te supere în planul sănătăţii. Fii atentă doar la kilogramele în plus şi la gât, pentru că poţi fi uşor păcălită şi să te trezeşti cu răceli în toiul verii.


Profesie şi bani - 2013:

La serviciu, nu ai satisfacţii mari, pentru că nu te concentrezi eficient. Îţi stă gândul mai mult la treburile de acasă, la dragoste, la vacanţă. Unele vise ţi se împlinesc chiar anul aceasta, mai ales dacă ai preocupări artistice, care pot fi favorizate. Te simţi bine financiar, ba chiar simţi aerul bunăstării, ori pentru că ai ceva mai mult ca de obicei, ori pentru că investeşti masiv într-un obiect mult dorit. Poate fi anul unor achiziţii de zile mari.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS