Horoscop Urania zilnic: vineri, 5 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 5 octombrie 2012
Berbec:

Începi ziua cu chef de muncă şi elan. Întâlnirile cu prietenii sau cu noi cunoştinţe sunt de bun augur; găseşti soluţii ingenioase pentru rezolvarea oricărei probleme.
Taur:

Este o zi în care e indicat să laşi la o parte inhibiţiile. Paşii următori depind de alegerile pe care le faci chiar acum.
Gemeni:

Este o zi foarte bună pentru îndeletniciri gospodăreşti. Seara îţi poate aduce surprize plăcute, veşti bune, soluţii neaşteptate.
Rac:

Excelentă zi pentru discuţii, întâlniri, drumuri. Veştile bune, propunerile favorabile vin de unde şi de la cine te aştepţi mai puţin.
Leu:

Astăzi poţi să planifici investiţii, poţi să participi fără teamă la orice negociere. Comunicarea, întâlnirile şi activităţile intelectuale sunt favorizate.
Fecioară:

Ar fi bine să fii mai atent la nevoile tale. Dacă eşti în situaţia de a face un cadou unui om drag, e necesar să te întinzi cât îţi e plapuma.
Balanţă:

E posibil ca ceva să nu-ţi mai placă în ce priveşte locuinţa ta. În următoarele zile, te aşteaptă nişte alegeri radicale şi importante.
Scorpion:

Nu este exclus ca în aceste zile să-ţi revizuieşti unele aspiraţii şi proiecte. Este momentul să te laşi ghidat de vocea interioară.
Săgetător:

Pot apărea oportunităţi de afirmare, de ieşire la rampă... E momentul să te uiţi cu atenţie la talentele şi aptitudinile tale pentru a le pune la treabă.
Capricorn:

Fii pe fază, prinde oportunităţile din zbor, lasă-te inspirat! Seara îţi aduce un dar, o bucurie în familie sau un câştig material.
Vărsător:

O zi de excepţie în ce priveşte chestiunile financiare. Seara este frumoasă, în compania unor oameni care te inspiră.
Peşti:

Ziua de astăzi poate aduce clarificări vizavi de termenii unei asocieri. Spre seară te vei bucura de un ajutor providenţial.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS