Horoscop Urania zilnic: vineri, 19 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 19 octombrie 2012




Berbec:

Te temi pentru sănătatea ta sau a cuiva drag. Reorganizarea spaţiului de locuit şi eventualele redecorări ale ambientului sunt activităţi recomandate pentru tine.




Taur:

Ai parte de surprize plăcute din partea prietenilor sau cunoştinţelor. De ce nu faci o plimbare prin vecinătatea casei tale, pe seară?




Gemeni:

Te poţi întoarce cu succes către propriile-ţi rădăcini. Creativitatea şi intuiţia te ajută să găseşti metode ingenioase de a ieşi dintr-o criză.




Rac:

Creativitatea este la cote maxime, veştile sunt bune. Te simţi şi energic, încântat de cei din jurul tău şi optimist; profită de ocazie.




Leu:

Eşti foarte interesat de câştig şi siguranţă materială. Dacă sunt anunţate vizite astăzi, nu te simţi copleşit de faptul că trebuie să te pregăteşti în mod expres.




Fecioară:

Nu este exclus ca cineva din anturaj să reediteze o propunere de colaborare. Atragi banii de partea ta, dar trebuie să îţi revizuieşti măcar puţin atitudinea.




Balanţă:

Poţi extrage beneficii maxime din aspectele acestei zile. Atragi atenţia într-un mod plăcut şi armonios, iar asta e bine.




Scorpion:

Astăzi ai toate şansele să reiei o poveste amoroasă. Recomandabil este să rămâi centrat şi concentrat pe propriile tale scopuri.




Săgetător:

Astăzi este posibil să te concentrezi mai mult asupra nevoilor familiei. Este cazul să îţi rezervi foarte mult timp şi pentru tine însuţi.




Capricorn:

Ziua de astăzi îţi aduce conjuncturi favorabile. Nu fii surprins dacă ţi se face dor de persoane cu care nu ai mai vorbit de foarte multă vreme.




Vărsător:

Poţi avea oportunitatea de a-ţi creşte credibilitatea. Este necesar să ai încredere în tine şi în potenţialul tău, să identifici noi calităţi şi aptitudini.




Peşti:

Astăzi s-ar putea să-ţi revină în minte nişte dorinţe mai vechi. Timpul poate fi petrecut foarte bine în compania copiilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS