Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 27 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 27 octombrie 2012




Berbec:

Destul de diplomaţi şi de împăciuitori Berbecii astăzi. Dacă primeşti un cadou sau ţi se face o favoare, primeşte, probabil că meriţi.




Taur:

Taurii s-ar putea să se convingă că au avut aşteptări prea mari de la anumite persoane. În zona cooperării şi imaginii sociale, se pun în discuţie multe potenţiale colaborări.




Gemeni:

Gemenii pot aborda orice situaţie cu înţelepciune. S-ar putea să afli lucruri surprinzătoare despre unii dintre colegi sau să fii provocat.




Rac:

Racilor le-ar fi indicată o ieşire, un drum, o gură de aer. Exagerările nu fac bine nimănui astăzi, aşa că încearcă să iei totul mai uşor.




Leu:

Leii ar putea fi răsplătiţi cu vârf şi îndesat pentru o muncă sau o activitate. Nu sunt recomandate deciziile importante sau discuţiile aprinse.




Fecioară:

Aceşti nativi nu găsesc cheia de redresare a lucrurilor. Oricât de ciudate ar părea replicile celor din jur, păstrează-ţi calmul.




Balanţă:

Balanţele s-ar putea găsi într-o dispoziţie glumeaţă. Evită cheltuielile hazardate, făcute doar din impulsul de a demonstra ceva.




Scorpion:

Scorpionii s-ar putea să ia in calcul problema independenţei financiare. Simţi că te-ai ocupat destul de alţii şi de nevoile lor şi a cam venit timpul să te ocupi de tine.




Săgetător:

Săgetătorii pot să iasă în lume şi să facă impresie pe oriunde trec. Vin veşti multe, unele dintre ele destul de ciudate.




Capricorn:

Capricornii se bucură de protecţie din umbră. Intuiţia funcţionează perfect, afli tot ce te interesează fără prea mare efort.




Vărsător:

Vărsătorii sunt astăzi foarte convingători şi foarte implicaţi în concretizarea unor planuri de viitor. Aceşti nativi pot avea parte de nişte avantaje nesperate.




Peşti:

Peştii pot fi astăzi harnici, eficienţi... Ei trebuie să argumenteze un punct de vedere, să se apere, să se detaşeze de nişte acuzaţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS