Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 20 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 20 octombrie 2012




Berbec:

Berbecii vor fi dispuşi să răspundă solicitărilor. Aspectele tensionate ale zilei de astăzi impun precauţie în judecarea relaţiilor şi cer reconsiderarea acestora.




Taur:

Pentru Tauri se arată o zi de o rară jovialitate. Răbdarea este un important atu astăzi, deci înconjoară-i cu dragoste pe cei dragi ţie şi zâmbeşte-le.




Gemeni:

Foarte frumoasă zi pentru Gemenii care şi-au propus să facă un salt în ochii celorlalţi. Urmează câteva zile destul de pline, încărcate şi surescitante.




Rac:

Racii ar putea simţi astăzi că au prins aripi. Beneficiezi de multă energie şi ar fi păcat să nu o direcţionezi către un scop constructiv.




Leu:

Leii au în faţă o zi plină de inspiraţie. Eşti încărcat cu mai mult farmec şi magnetism decât de obicei, dar chiar şi aşa, foloseşte acest avantaj în ceea ce te priveşte.




Fecioară:

Fecioarele nu se vor lăsa astăzi ademenite în discuţii neterminate. Aminteşte-ţi momentele fericite şi încarcă-ţi bateriile “spirituale”.




Balanţă:

Zodia Balanţei dă astăzi de cei mai zburdalnici colegi la locul de muncă. Înconjoară-te de bună dispoziţie şi fericirea nu te va ocoli.




Scorpion:

Atenţie în trafic pentru Scorpioni! Cei care au de mers pe la ghişee, să se înarmeze cu răbdare, pentru că ar putea da peste nişte uşi închise!




Săgetător:

Săgetătorii vor dori să se recompenseze faţă de persoana iubită şi faţă de copii cu atenţii şi daruri. Lucruri noi legate de străinătate şi alte concepţii de viaţă pot fi înţelese şi asumate.




Capricorn:

Capricornii pot să aibă coardele vocale afectate de la volumul conversaţiilor. Este un moment perfect pentru a concluziona în legătură cu ceea ce se întâmplă în jurul tău.




Vărsător:

Vărsătorii îşi pot pune foarte bine în evidenţă harul comunicării. Relaţiile care te fac să te simţi fericit trebuiesc încurajate şi păstrate.




Peşti:

Peştii se pot simţi foarte bine în pielea lor. Stând aproape de cei pe care îi iubeşti şi care te iubesc nu îţi poate aduce decât mulţumire sufletească.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS