Horoscop Urania zilnic: miercuri, 31 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 31 octombrie 2012




Berbec:

Berbecii îşi controlează emoţiile şi revin la un ton moderat în discuţii. Rezultatele profesionale şi ascensiunea în carieră se reflectă şi în creşterea veniturilor.




Taur:

Taurii pot obţine acum sprijin pentru o serie de transformări profesionale. Relaţiile cu cei din jur sunt supuse în continuare transformărilor.




Gemeni:

Gemenii se pun cu gura pe ceilalţi. O experienţă care cu puţin timp în urmă ţi se părea inutilă, acum se întoarce în favoarea ta.




Rac:

S-ar putea ca Racii să trăiască din nou un sentiment de insecuritate financiară. Disciplin şi atenţia la detalii te conduc spre succes.




Leu:

Leii simt nevoia să facă o schimbare. Reorganizezi, schimbi programul de lucru sau orice crezi că nu funcţionează.




Fecioară:

Fecioarele pot avea acces la o revelaţie, pot fi inspirate, pot concepe o nouă metodă de a face bani. Pasiunea pe care o investeşti în tot ce faci îi poate deruta pe ceilalţi.




Balanţă:

Balanţele ar putea să devină foarte suspicioase în privinţa oamenilor din viaţa lor. Totul este să ai încredere în tine şi în alegerile dictate de intuiţia ta.




Scorpion:

Cel mai mare duşman al Scorpionilor este astăzi impresia că nu sunt trataţi corect. Poţi vedea dincolo de aparenţe şi ştii, pur şi simplu, pe cine poţi conta.




Săgetător:

Săgetătorii nu ar trebui să încerce acum să judece pe nimeni. Poţi să găseşti noi mijloace prin care să pui la treabă nişte talente, aptitudini, calităţi.




Capricorn:

Capricornii devin îmbufnaţi, irascibili, tăioşi la vorbă. Te smulgi din comoditate şi încetezi să te mai complaci în alegerea de a nu face alegeri.




Vărsător:

Vărsătorii pot conştientiza brusc că aşteaptă ceva ce nu o să mai vină niciodată. Cu cât îţi oferi mai mult spaţiu, cu atât mai multe răspunsuri şi soluţii vei primi.




Peşti:

Atenţie maximă la incidentele domestice. Cineva îţi poate face o propunere de nerefuzat sau te poate ajuta să identifici ce îţi doreşti cu adevărat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS