Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 23 octombrie 2012




Berbec:

Berbecii au talentul de a-i stârni pe ceilalţi şi nu ezită să dea replica. E bine să-ţi faci timp pentru partener şi copii.




Taur:

Taurii sunt foarte vulnerabili acum, pot fi răniţi cu un singur cuvânt. Te agiţi să recuperezi activităţile gospodăreşti la care eşti restant.




Gemeni:

Gemenii s-ar putea să nu aibă suficientă încredere în ei înşişi şi să devină suspicioşi. Cel mai bine îţi încarci bateriile acasă, unde e bine să lucrezi la starea de armonie şi de confort.




Rac:

Racii sunt astăzi mult mai stăpâni pe situaţie şi mai raţionali. Nu azvârli cu banii pe nimicuri; reia legătura cu persoane dragi pe care le-ai ţinut la distanţă.




Leu:

Leii pot resimţi o stare de inadaptabilitate în mijlocul familiei. Ia în calcul datoriile pe care le ai şi nu pierde din vedere niciun detaliu financiar!




Fecioară:

Fecioarele primesc oferte, invitaţii, favoruri. Pentru Fecioare, ar putea fi o zi în care să facă ceea ce îşi doresc ele.




Balanţă:

Sunt oameni care doresc să coopteze o Balanţă în echipa lor. Caută compania prietenilor şi a anturajului, pentru a te conecta la energia grupului.




Scorpion:

Scorpionii pot găsi în copii şi în persoana iubită motivele de satisfacţie. Ar fi bine să reiei nişte legături mai vechi cu oameni importanţi pentru tine.




Săgetător:

Fiecare Săgetător în parte ar fi bine să îşi satisfacă un moft. E posibil să primeşti sfaturi preţioase de la o femeie.




Capricorn:

E imperativ pentru Capricorni să iasă totuşi din rutina domestică. Se vorbeşte despre tine, eşti luat drept etalon, eşti dat exemplu.




Vărsător:

Aceşti nativi sunt într-o continuă fierbere. N-ar fi exclus să fii curtat de nişte persoane noi în viaţa ta, care să îţi ofere serviciile lor.




Peşti:

Peştii sunt la momentul adevărului în privinţa administrării resurselor. E bine să-ţi controlezi irascibilitatea făcând plimbări lungi în aer liber.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS