Horoscop Urania zilnic: marţi, 2 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 2 octombrie 2012
Berbec:

E o zi potrivită pentru revederea părinţilor şi pentru reîntregirea familiei. Discuţiile cu specialiştii de orice fel, constituie surse de aplanare a unor conflicte interioare.
Taur:

Este o zi potrivită pentru comunicare. Unii oameni se pun la dispoziţia ta, aşa că acceptă-le serviciile fără să te simţi dator!
Gemeni:

Gemenii se mişcă cu o agilitate fenomenală; fac ce ştiu ei mai bine: vorbesc, gesticulează. Atenţie la Gemeni! Au viteză.
Rac:

Se recomandă Racilor foarte mult tact. Copiii şi persoana iubită au nişte proiecte care nu se prea mulează pe aşteptările Racilor.
Leu:

Leii ar trebui să-şi consacre ziua unei sesiuni prelungite de refacere. Simţi nevoia să primeşti atenţie şi să fii în centrul atenţiei.
Fecioară:

Fecioarelor li se poate redeschide o rană mai veche, aşa că cel mai bine ar fi să vorbească cu cineva despre asta. Vrea, nu vrea, omul trebuie să se dea la o parte din calea lor.
Balanţă:

Balanţele se pot trezi în mijlocul unui mic conflict care nici măcar nu le priveşte. Îţi cam place să hoinăreşti, să alergi de colo-colo, să umbli fără să ai un scop precis.
Scorpion:

Scorpionii sunt puşi pe învăţat, pe aflat informaţii noi. Fii rezervat atunci când ţi se cere ceva care te depăşeşte!
Săgetător:

Săgetătorii ar trebui să aibă mare grijă la relaţiile cu autorităţile. Este un moment bun pentru ei să îşi revizuiască nişte aspiraţii şi să verifice cât de realiste sunt.
Capricorn:

Capricornii s-ar putea să afişeze un aer de nemulţumire. Ai nevoie să te detaşezi de agitaţia exterioară, de grijile şi necazurile altora.
Vărsător:

Vărsătorii trebuie să-şi păstreze calmul, să fie înţelegători şi buni executanţi. Eşti o bombă energetică, iar în public funcţionezi cel mai bine.
Peşti:

Peştii vor dori să iasă din rutină, să facă ceva ce şi-au dorit. Eşti un motor excelent pentru planificarea unor activităţi de amploare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS