Horoscop Urania zilnic: luni, 22 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 22 octombrie 2012
Berbec:

Este o zi în care îţi poţi recunoaşte limitele. Fii atent la starea de sănătate şi pune-ţi lacăt la gură! Controlează-ţi apetitul!
Taur:

Este o zi în care te poţi reorganiza. Până la finalul zilei de azi, să îţi ajustezi anumite aşteptări pe care le ai de la ceilalţi.
Gemeni:

Pentru tine se arată o zi destul de plină în ceea ce priveşte planurile de viitor. Dacă tragi de tine să-i mulţumeşti pe alţii, atunci vei acumula stări de frustrare.
Rac:

Există nişte lucruri nespuse care s-ar putea să iasă la iveală. E bine să eviţi cheltuielile de dragul de a cheltui.
Leu:

Este o zi a filosofării, a căutării idealurilor superioare. Administrarea banilor este esenţială pentru buna desfăşurare a unor planuri.
Fecioară:

O zi potrivită pentru investigaţie psihologică. Probabil ai o frică de a nu pierde ceva sau, cine ştie, pe cineva.
Balanţă:

Reuşeşti să stârneşti reacţii pozitive prin simpla ta prezenţă. Nu e o zi bună pentru vreun bilanţ contabil sau pentru întocmirea şi administrarea bugetului personal.
Scorpion:

Astăzi, e posibil să ai o zi epuizantă. Poţi să ai nişte revelaţii majore despre tine şi despre trecutul tău; nu prea poţi scăpa de ochii celorlalţi.
Săgetător:

Se anunţă o zi în care nu prea vrei să ai de a face cu nimeni. Nu începe să fii acid sau nemulţumit cu oamenii care te-au ajutat să ajungi unde eşti!
Capricorn:

Sunt reparaţii de făcut, trebuie gătită mâncare, curăţenia te aşteaptă. E posibil să primeşti un cadou, o invitaţie...
Vărsător:

Cuvintele ţâşnesc astăzi din tine ca dintr-un izvor. Discuţiile cu oamenii care roiesc acum în jurul tău se vor materializa în ceva foarte benefic pentru tine.
Peşti:

O zi destul de ciudată cu fluctuaţii financiare previzibile. E posibil să fii destul de agitat, iar inima ţi-o poate lua la galop.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS