Horoscop Urania zilnic: joi, 4 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi: 4/10/2012




Berbec:

Te gândeşti la chestiuni financiare, iar tentaţia speculaţiilor îţi dă târcoale. E posibil să ai nemulţumiri legate de autoritate.




Taur:

Îţi este destul de greu să te desprinzi de cămin sau de familie. E foarte important să fii flexibil şi să accepţi că tot ce se întâmplă are un rost.




Gemeni:

Multe drumuri se anunţă pentru tine astăzi. Investiţiile sau discuţiile legate de moşteniri sau partaje ar trebui amânate.




Rac:

Capitolul financiar este subiectul principal al zilei pentru tine. A venit vremea să-ţi acorzi mai mult timp şi atenţie, să vindeci nişte tipare mentale care te-au blocat.




Leu:

Este o zi excelentă pentru a te ocupa de relaţiile parteneriale sau de parteneriate. Greşelile făcute din grabă vor fi sancţionate!




Fecioară:

Stările tale sunt destul de fluctuante. E greu să-ţi intre cineva în voie, iar asta poate duce la fricţiuni în relaţiile cu cei dragi.




Balanţă:

Comunicarea este excelentă şi chiar ai chef de vorbă. Astăzi e bine să te îngrijeşti mai mult de sufletul tău sau de casă.




Scorpion:

Eşti preocupat îndeosebi de carieră şi de imaginea ta în societate. Dacă eşti dispus să primeşti îndrumare, îţi va fi mult mai uşor să gestionezi toate blocajele pe care le simţi intens.




Săgetător:

Se pot ivi situaţii legate de studiile universitare sau de călătoriile în străinătate. Nu te pripi cu concluziile şi deciziile!




Capricorn:

Azi te ocupi te chestiunile ce vizează banii şi bunurile altora. Opiniile tale vin în contradicţie cu cele ale şefilor şi colegilor, ceea ce poate duce la conflicte.




Vărsător:

Neprevăzutul îşi poate face simţită prezenţa. Epuizarea îşi va spune cuvântul, prin simptome precum: dureri de cap sau insomnii.




Peşti:

Sunt posibile situaţii mai puţin plăcute. E posibil ca astăzi să laşi în urma unele relaţii şi să te orientezi către altele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS